Uz BRONCHOSTOP: Reci STOP kašlju!

Promotivni tekst
Uz BRONCHOSTOP: Reci STOP kašlju!
Kašalj je česta posljedica virusne ili bakterijske infekcije disajnih puteva i ova pojava najčešće se dešava tokom hladnih jesenjih i zimskih dana.

Uporan kašalj je iscrpljujući i, bilo da se radi o suhom ili produktivnom kašlju, ova pojava smeta i osobi koja pati od nje, ali i ljudima u okruženju.  

Nasreću, postoji rješenje: ublažavanje kašlja nikada nije bilo jednostavnije, a za to se pobrinuo BRONCHOSTOP, čija je bogata paleta proizvoda pogodna za sve vrste kašlja. 

Riječ je o biljnom preparatu koji svoju ljekovitu moć duguje prije svega timijanu (thymian), koji je još od vremena antičke Grčke djelotvoran u liječenju kašlja, bronhitisa i astme.

Blagotvorni sastojci ove biljke su eterična ulja, tanini i flavonoidi. Ekstrakti iz lista timijana ublažavaju nadražaj na kašalj i ubrzavaju izbacivanje šlajma. U vanjskoj primjeni timijan pospješuje cirkulaciju, djeluje kao antibakterijsko ili dezodorirajuće sredstvo, a kod upala u ustima i ždrijelu se koristi kao sredstvo za ispiranje.

Izaberite proizvod iz Bronchostop palete koji odgovara vašim potrebama i navikama.

BRONCHOSTOP SINE SIRUP PROTIV KAŠLJA - sadrži ekstrakte thymiana i bijelog sljeza. Proizvod ne sadrži alkohol i šećer te je pogodan za djecu od jedne godine pa nadalje ali i za dijabetičare.

BRONCHOSTOP PASTILE PROTIV KAŠLJA - za rastvaranje kašlja i smirivanje kašlja, praktično pakovanje koje možete uvijek imati uz sebe. Biljni sastojci se prilikom žvakanja i cuclanja polako oslobađaju i osiguravaju brzo i trajno djelovanje. Pastile ne sadrže alkohol i šećer te se preporučuju dijabetičarima. 

BRONCHOSTOP SIRUP PROTIV KAŠLJA S VITAMINOM C - biljni proizvod aromatičnog voćnog okusa sirupa od maline, za rastvaranje i smirivanje kašlja. Sirup sadrži vitamin C koji je neophodan za suzbijanje prehlada i infektivnih bolesti, a posebno se preporučuje djeci.

BRONCHOSTOP SPREJ ZA USNU SLUZNICU - sadrži tečni ekstrakt majčine dušice i tečni ekstrakt listova žalfije. Tradicionalni biljni lijek za liječenje upala u ustima ili grlu povezanim s prehladama: upala grla, promuklost, poteškoće pri gutanju.

Riješite se kašlja zauvijek i spavajte mirno tokom noći uz proizvode Bronchostop!

Zato odlučno reci STOP kašlju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije