Tri znaka koje čeka velika promjena: Nekom april zabavan, a nekom...

Radiosarajevo.ba
Tri znaka koje čeka velika promjena: Nekom april zabavan, a nekom...
Foto: Pixabay / Ilustracija

Ovo je mjesec proljeća, a pravo proljeće dolazi Vodolijama, Blizancima i Bikovima.

8. aprila imamo puni Mjesec, a Venera u blizancima od 3. aprila dodatno puni ovaj puni Mjesec.

Venera započinje svoj retrogradni pothvat 13. maja sve do 25. juna. Vaši odnosi idu na novi nivo.

19. aprila Sunce ulazi u Bika, a mladi Mjesec će se pojaviti 22.aprila. Pluton će krenuti retrogradno 25. aprila, piše Atma.hr.

Tokom tih kozmičkih događaja, Blizanci, Vodolije i Bikovi će eksplodirati!

Blizanci

Ovaj će vam mjesec biti zabavan jer će kozmičke promjene uticati na vaš stil komuniciranja i na romantiku. Šarmantna Venera blagoslovit će vas ljubavlju i srećom.

Samo budite iskreni i ne pokušavajte prevariti druge. Budući da Venera utiče na vaše vještine zabavljanja i edukacijske vještine, možda je vrijeme da govorite masama i postanete influencer.

Bik

Ubrzo će započeti sezona Bika i slijedi vaš rođendan. Venera, kraljica ljubavi, bit će u vašem znaku i ući će u Blizance što utiče na vašu kuću financija.

Pazite na budžet. Možete si priuštiti neka skrivena zadovoljstva, ali ne pretjerujte. Mars će se udružiti s Venerom i uticcati na vašu kuću karijere. Znajte da se mijenjate – dopustite da se to dogodi.

Vodolija

Mars ulazi u vaš znak i zahuktava vaš život dok radi kvadrat s vašim vladarom Uranom. Ta će veza uticcati na vaš dom i donijeti vam prijeko potrebnu produktivnu energiju. To vas može učiniti i malo svojeglavim.

Međutim, Mars će se udružiti i s Venerom i unijeti malo ljubavi i kreativnosti u vaš život. Usmjerite tu energiju u nešto kreativno. Puni Mjesec u Vagi pada u vašu kuću vjere, što znači da je ovo još jedna prilika da prigrlite svoju slobodu. Uživajte u promjenama koje se događaju u vama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije