Otkrijte je li ovo mjesec ljubavi i uspjeha: Pročitajte šta vam donosi april

Radiosarajevo.ba
Otkrijte je li ovo mjesec ljubavi i uspjeha: Pročitajte šta vam donosi april
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Ovan

Entuzijazam i snaga kako u odnosima, tako i u poslu pratit će vas većinu ovog mjeseca. Mnogima ćete biti primjer osobe koja se snalazi u svim uvjetima i koja zna iskoristiti prave prilike. Manji nesporazumi događat će se na temu procjene rezultata, ali i u jednom prijateljstvu za koje više niste sigurni da li je iskreno.

Bik

Najbolje će proći oni koji budu imali realna očekivanja u ljubavi. Prilike za vježbanje samokontrole, tolerancije, strpljenja i diplomatiju susretat ćete gotovo svakodnevno na svim poljima. Prihvatite to i izgradite svoj karakter. Oni koji su još sami ljubav bi iznenada mogli sresti preko prijatelja. Neka prihvate njihov poziv.

Blizanci

Ako se upustite u jednu tajnu vezu, moguće je da će vam ona donijeti iznenađenja i određene gubitke. Zato dobro razmislite. Onim u dužim vezama bit će dobro. Na poslu će se pojaviti licemjeri koji će vam se dodvoravati, a mislit će nešto drugo. Budite snažni, profesionalni i skinite s dnevnog reda ono što vam ne treba.

Rak

Neki će maštati o ljubavi ili čeznuti za svojim idealom. Kod onih u paru njihova će najdraža osoba zablistati u punom sjaju tako da će oni sami biti pomalo ljubomorni. Oslonite se na svoj smisao za humor. U poslu ćete se također morati prilagođavati jer će glavnu riječ voditi drugi. Zasad će biti tako, pa se s tim pomirite.

Lav

Pred vama je mjesec u kom ćete učvršćivati stečene pozicije. Izazovi će se vezivati uglavnom uz financijska pitanja gdje će biti važnih odluka. Proširit ćete kontakte, a neki će i putovati. Ljubavni život bit će zanimljiv. Vaša društvenost dovest će vas do mnogih osoba s kojim ćete dijeliti radosti i brige. Bit ćete zabavni.

Djevica

Učinit ćete dobro djelo prema sebi i partneru ako svoja osobna očekivanja svedete na razumnu razinu. Bez obzira što se volite, okolnosti vam ovaj mjesec neće uvijek ići na ruku. Pritisak na poslu pojačat će se, pred vama su novi izazovi, a vi željni mira i odmora. Morat ćete balansirati, ali vi to dobro znate.

Vaga

Razlučit ćete neke stvari u svom životu do kraja. To će vas otvoriti za nove ljude, a povećat će se i vaše samopouzdanje. Neki će graditi nove poslovne poteze na čvrstim temeljima. Bit ćete smjeli u svojim poduzimanjima. Drugi će putovati, širiti kontakte i sve se više povezivati s ljudima. I u ljubavi.

Škorpija

Slobodno vrijeme ovaj ćete mjesec najradije provoditi u društvu svojih prijatelja, pa ako su to i prijatelji vaše najdraže osobe, bit ćete sretni. Poslovne mogućnosti također će biti velike, ali vam se neće svidjeti stil vaših nadređenih koji će pokušati dominirati pod svaku cijenu. Očekivat ćete više poštovanja, a ono bi moglo izostati.

Strijelac

Uglavnom ćete nekog vama jako dragog uvjeravati kako se trebate još bolje povezati ili negdje otputovati zajedno. Bit će to korak prema naprijed u vašem međusobnom odnosu. Ništa vas neće spriječiti da radite i onda kad drugi ne rade. Davat ćete sve od sebe kako bi se dokazali. Porast će vam samopouzdanje.

Jarac

Malim koracima vi ćete činiti velike stvari i uspijevati graditi, te učvršćivati svoju vezu. Bit će to zreo potez na koji se drugi trebaju navikavati. Pokazat ćete se kao pouzdana osoba. Nešto slično događat će se i na poslu. Ljudi će vas zato rado pozivati na saradnju, a na vama je da se dokažete u najboljem svijetlu.

Vodolija

Zasićenje svakodnevnicom pokušat ćete razbiti putovanjima na koja ćete voditi i voljenu osobu. Bit će to pun pogodak. Oni koji mogu neka pobjegnu bar na izlet. Oni koji su još sami na taj bi način mogli sresti osobu iz svojih snova. U poslu se nećete slagati s autoritetima. Pokušajte naći neki privremeni kompromis.

Ribe

Odlična komunikacija između vas i osoba suprotnog spola dat će vam krila u ljubavnom životu. Mnogi će laskati i tako osvajati. Već vezani će izmjenjivati prelijepe riječi koje će dopirati duboko do srca. U poslu ćete se sve više kretati među ljudima koji će vas rado prihvaćati za suradnika. Dobro je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije