Riba se ovako neće zalijepiti za roštilj: Uz jedan sastojak i bit ce savršeno hrskava i ukusna
Iskoristite još danas sunčano vrijeme, okupite porodicu i bacite na roštilj pokoju ribu za ručak ili iftar.
Otkrivamo vam načine kako da se ne zalijepe, a da okus bude bolji nego kod klasične pripreme.
Vjerovali ili ne, tajna je u majonezi ili limunu. Ukoliko se odlučite za limun, jer ipak bolje paše uz ribu, tada ga narežite na ploške pa ih posložite na roštilj i na to složite ribe, piše 24sata.
Teški trenutci u karijeri: Voditelji izvještavali o tragediji u Zagrebu drhtavim glasom i kroz suze
Osim što se neće zalijepiti, riba će poprimiti onu finu citrusnu aromu od koje će vam sline curiti.
Ako imate pomalo osebujnu osobnost, tada možda posegnete za majonezom. U tom slučaju, sve što trebate napraviti je - premazati njome ribu i tako stavljati na roštilj.
Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.