Riba se ovako neće zalijepiti za roštilj: Uz jedan sastojak i bit ce savršeno hrskava i ukusna

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pametnjaković

Treba ribu do kraja posusiti i nasoliti kožicu (morskom soli). Jaka vatra napravi hrskavu kožicu, koja ne lijepi, jer se kristali soli rastope

Pa kaze

u tekstu-...Od koje ce vam SLINE curiti. E, necu onda taj recept,sve vam na kamaru!

Napeko se riba....

Riba se ne lijepi ako su gradele (zica) ciste, ne malo postrugane, nego bas ciste. I ako je vatra dovoljno jaka, riba ide na zagrijane gradele.

Riblji balon

Evo par dana imam problema sa suhoćom nosne sluznice. Jedva čekam da ovako napravim ribu, šta više sutra ću, ne bi li mi "slina" procurila. Eto... javim šta je bilo..

/ Najnovije