Profesionalni trikovi: Kako brzo očistiti cijeli stan u samo 20 minuta

0
Radiosarajevo.ba
Profesionalni trikovi: Kako brzo očistiti cijeli stan u samo 20 minuta
Foto: Pexels / Dnevni boravak

Jeste li ikada doživjeli neočekivani dolazak gostiju dok vam je stan bio u potpunom neredu? Bez brige, jer jedna TikTok korisnica, profesionalna čistačica, otkrila je u svom videu kako očistiti cijeli stan za samo 20 minuta!

Na svom profilu @organizedchaos4, demonstrirala je kako, bez muke i stresa, brzo i efikasno obaviti inače zamoran posao čišćenja.

Počela je s kupaonicom, gdje je dezinficirala površine pomoću dezinfekcijskih maramica i detaljno očistila najprljaviji dio - WC školjku. Zatim je prešla u kuhinju, očistila sudoper, pospremila suše u mašinu, te s istim maramicama prebrisala mikrovalnu pećnicu, frižider i radne ploče.

Tragedija: Nova teška nesreća na bh. putevima, poginula trudnica (28)

Tragedija: Nova teška nesreća na bh. putevima, poginula trudnica (28)

Nakon toga, usmjerila se prema dnevnom boravku, gdje je poslagala sitnice u praznu košaru za veš i smjestila je u ormar. Vidljive površine su očistila od prašine, usisala kauč, te ga poprskala osvježivačem zraka.

Pratitelji su bili oduševljeni ovom brzinskom metodom čišćenja, piše Dom i dizajn.

@organizedchaos4

This method works great for those days when you’re feeling overwhelmed with the mess. #fyp #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #LENOVOJUSTBEYOU #howto #speedclean #tidytok #motivation #mentalhealth #kids #mom

♬ original sound - Organized Chaos | Audrey

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije