Ovo niko do sada nije vidio: Tiktokerica pokazala kako guli krompir u bubnju od veš mašine

0
Radiosarajevo.ba
Ovo niko do sada nije vidio: Tiktokerica pokazala kako guli krompir u bubnju od veš mašine
Foto: Pixabay / Ilustracija / Veš mašina

Svakodnevno na društvenim mrežama možemo pronaći korisne trikove za domaćinstvo koji nam olakšavaju život.

Ipak, u moru savjeta, naiđu i oni beskorisni i blago rečeno, čudni. Jedan takav trik nedavno je postao hit na društvenim mrežama, izazvavši lavinu komentara.

Video pod nazivom "životni trik za lijene ljude" pokazuje djevojku kako ubacuje mladi krompir i dvije žice za ribanje u bubanj veš mašine. Prvih nekoliko sekundi video je zbunjujuć, ali kada djevojka upali mašinu na 95 stepeni, trik postaje jasan.

Tragedija u BiH: U Bilećkom jezeru pronađeno tijelo muškarca

Tragedija u BiH: U Bilećkom jezeru pronađeno tijelo muškarca

Centrifuga i žice za ribanje ogule krompir, dok ga vruća voda skuha. Kada je mašina završila s radom, umjesto čistog i mirisnog veša, djevojka je izvadila skuhan krompir. Da bi dokazala uspješnost trika, probodla je krompir čačkalicom i pokazala da je kuhan.

'Ovo je suludo'

@aliain13

Try it.😉 #lifehacks #foryou #asmrfood

♬ Inspector Ratchet - Ty Simon

Ovaj neobičan video brzo se proširio na TikToku i društvenoj mreži X, izazvavši brojne reakcije. Komentari su bili urnebesni i puni nevjerice.

"Evo šta ljudi rade danas? Ovo je suludo," napisao je jedan korisnik. Drugi je dodao: "Šta su moje oči vidjele... Ovo nije trik za lijene, ovo je trik za lude." Neki su bili još kreativniji u svojim komentarima: "Mogla si i prase ispeći," "Može jedna pasta iz mašine," te "Ovo će još postati specijalitet."

Ovaj neobičan trik s krompirom u veš mašini zasigurno je privukao pažnju, ali ostaje pitanje koliko je zapravo koristan ili samo još jedan u nizu bizarnih eksperimenata s društvenih mreža, piše Klik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije