Negativne osobine horoskopskih znakova: Sabotaža ljubavnih veza

Radiosarajevo.ba
Negativne osobine horoskopskih znakova: Sabotaža ljubavnih veza
Setareh Hosseini / Djevica

Svako ima neke negativne osobine, ali zavisi od kontrole i situacije, ili odabira partnera, u kojoj će ih mjeri iznijeti na vidjelo. Otkrijte kako koji znak sabotira svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili naprosto u nezadovoljstvu.

Ovan

Ovnovi će za svog partnera uraditi sve na svijetu, a problem nastaje kad počnu da očekuju istu stvar zauzvrat. Nažalost, najčešće je ne dobijaju, zbog čega ovnovi osjećaju da ih osoba s kojom su u vezi ne cijeni.

Bik

Bikovi vole rutinu jer se u njoj osjećaju sigurno, ali, nažalost, u vezama to drugoj osobi često postaje dosadno.

Blizanci

Na njih je teško računati jer se stalno predomišljaju, a kad se posvađaju s partnerom, blizanci često oko sebe izgrade zid i postaju nedostupni za razgovor.

Rak

Zaljubljeni u ljubav, rakovi često budu preintenzivni u vezama pa znaju da preplaše drugu osobu.

Lav

Preponosni da bi tražili pomoć kad stvari zapnu, lavovi često uništavaju vlastite veze jer će radije tvrdoglavo odustati od svega nego prihvatiti pomoć i raditi na problemu.

Djevica

Djevice vole da rade stvari na tačno određeni način, a svako odstupanje od njihovih pravila ih poprilično frustrira pa često postaju nepodnošljivi partneri.

Vaga

Vage vole da je sve u ravnoteži, a zbog toga često imaju problema s donošenjem konkretnih odluka. Svađe zbog neodlučnosti su za vage često početak kraja veze.

Škorpija

Škorpije se veoma teško zaljubljuju, zbog čega često unište vezu i prije nego što je i zaista započela. Jednom kad se zaljube, to je sasvim druga priča, ali do tad oko sebe grade zidove i ne puštaju nikog unutra.

Strijelac

Za strijelce je problem njihova potreba za lovom, pa će tako uprkos činjenici da su u kvalitetnoj vezi, veoma često pokušati da ulove nešto što još nemaju.

Jarac

Jarac će se u potpunosti posvetiti osobi koju voli, ali to nažalost neće moći da urade sa svim ostalim ljudima u blizini. Zbog svog zatvorenog karaktera, često djeluje hladno i nezainteresirano u društvu porodice ili prijatelja osobe s kojom su u vezi.

Vodolija

Vodolije samo treba pustiti na miru i dati im priliku da tu i tamo budu sami. Nažalost, potreba za samoćom drugima često izgleda kao nezainteresiranost, zbog čega vodolije u vezama imaju problema.

Ribe

Jedan od najčešćih uzroka razvoda je novac, a ribe su jako loše s novcem. Ne znaju da raspolažu s njim, zbog čega često imaju nesuglasice u vezama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije