Jeste li znali? Važan je način pijenja Donata!

2
Promotivni tekst
Jeste li znali? Važan je način pijenja Donata!
Foto: Donat / Probava

Donat već stoljećima pomaže ljudima da povrate zdravlje i osjećaj ravnoteže – učinkovito ublažava probavne tegobe poput zatvora i žgaravice, a mnogi ga koriste i kao prevenciju za urednu probavu.

Međutim, još uvijek mnogi ne znaju da učinak Donata ovisi o načinu na koji ga pijemo. Ako želite maksimalnu učinkovitost, važno je da znate pravilan režim ispijanja za svaku specifičnu tegobu.

Želite da podržite svoj probavni sistem? Preporučuje se:

  • 0,2 – 0,3 l ujutro natašte,
  • 0,1 l prije ručka te
  • 0,2 l prije večere (sobna temperatura).

Donat neka bude sobne temperature.

Probava
Foto: Donat: Probava

Muči vas zatvor? Za uspješno ubrzanje probave:

  • 0,2 – 0,3 l ujutro natašte (Donat zagrijan na 30 – 37 °C) te
  • 0,2 l prije večere (Donat neka bude sobne temperature).

Ako želite da se temeljito i cjelovito posvetite rješavanju zatvora i usporene probave, na raspolaganju vam je naš vođeni program zdravlja – „Za 6 dana do bolje probave“. U sklopu ovog besplatnog programa dobit ćete od nas prehrambeno uravnotežene jelovnike, popis namirnica koje podržavaju rad probavnog sistema, preporuke za lagane fizičke vježbe koje podstiču probavu i upute za pravilno pijenje prirodne mineralne vode Donat.

A ako vas muči žgaravica? U tom slučaju savjetujemo da polako popijete 0,1 – 0,2 l Donata 20-30 minuta prije svakog obroka ili između obroka. Donat neka bude sobne temperature.

Za dodatnu podršku, preporučujemo naš besplatni 7-dnevni vođeni program zdravlja Donat Bez žgaravice“. U sklopu programa dobit ćete zdrave jelovnike, brojne stručne savjete i detaljne upute za pravilno ispijanje Donata.

Još više korisnih informacija o režimima ispijanja i vođenim programima zdravlja Donat potražite na: donat.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije