Feng shui savjeti: Kako da "prizovete" novac u 2024. godini?

1
Radiosarajevo.ba
Feng shui savjeti: Kako da "prizovete" novac u 2024. godini?
Foto: Pexels / Feng shui savjeti za 'novčanik'

Ako vjerujete u feng shui, drevno kinesko učenje o tome kako da uskladite energiju svog okruženja sa sopstvenom, evo sjajnog savjeta.

Ukoliko na svoj novčanik primjenite određene feng shui savjete za 2024. godinu, možete da privučete bogatstvo i obilje u svoj život u godini Drvenog zmaja! Po kineskoj astrologiji, 2024. je godina Drvenog zmaja, moćnog i povoljanog znaka koji donosi sreću, uspeh i prosperitet. Pa tako, srećna boja za 2024. je zelena, koja predstavlja rast i vitalnost.

Kako da primijenite feng shui na novčanik?

Prvi korak ka "feng shui novčaniku" jeste da izaberete najbolji model za 2024. Vaš novčanik treba da bude napravljen od kvalitetnog materijala, kao što su prirodna ili eko koža, ili pak kvalitetna tkanina. Trebalo bi da ima funkcionalan dizajn koji će vam omogućiti da lako i bezbjedno pristupite novcu. Neki stilovi novčanika koji su pogodni za godinu Drvenog zmaja su novčanici sa dva preklopa, rajsferšlusima ili kopčama. Ovi novčanici su jednostavni, elegantni i praktični.

Teška nesreća u Sarajevu: Učestvovala četiri automobila, hitna i policija na terenu

Teška nesreća u Sarajevu: Učestvovala četiri automobila, hitna i policija na terenu

Ali, najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir pri izboru je boja. Najbolja boja novčanika za 2024. je zelena, ili novčanik koji ima neke zelene elemente, kao što su logotip, patent zatvarač ili podstava. Zelena je srećna boja za 2024. jer simbolizuje element drveta i energiju zmaja. Zelena takođe predstavlja novac, obilje i rast. Zeleni novčanik može da vam pomogne da privučete više novca i prilika za uspjeh u 2024.

Organizujte i očistite novčanik

Drugi korak ka "feng shui novčaniku" je da ga organizujete i očistite od suvišnih kartica, papirića, računa... Vaš novčanik treba da bude uredan jer nered može da blokira protok novca i energije, piše Mondo. Papirni i metalni novac, kartice i priznanice treba redovno da sređujete, a u novčaniku držite samo neophodne stvari. Ostatak predmeta treba da čuvate na bezbjednom mjestu, kao što je fioka, kutija ili bankovni račun.

Također bi trebalo da izbjegavate savijanje ili gužvanje novčanica, jer ga tako "ne poštujete" i to može da umanji njegovu vrijednost. Račune poredajte prema rastućem redosljedu, okrenute na isti način. Metalni novac treba da držite u posebnom odeljku i izbjegavajte da ga miješate sa drugim predmetima. Novčići predstavljaju bogatstvo i prosperitet u feng shuiju, tako da se prema njima treba odnositi s pažnjom i poštovanjem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije