Probali i oduševili se: Uz ove turske lepinje zaboravite na hljeb

Radiosarajevo.ba
Probali i oduševili se: Uz ove turske lepinje zaboravite na hljeb
Foto: Pinterest / Bazlama

U moru pekarskih proizvoda kojih se ovih dana isprobavaju, svoje mjesto našle su i turske bazlama - balon lepinje.

Odlične za doručak, možete ih mazati čime god želite, a mogu se i puniti mesom ili povrćem. 

Imaju mekanu koru i veliki otvor unutar nje, što je odlično za umetanje mesnih delicija, ili jela od povrća, sira..., piše 24sata.hr. 

Video recept kako ih napraviti kod kuće na YouTubeu je objavio "Pekar pekarica". Mnogi koji su isprobali ovaj recept su oduševljeni, pokušajte ih i vi napraviti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije