Ako želite da izgledate kao Jennifer Aniston radite ove vježbe

Radiosarajevo.ba
Ako želite da izgledate kao Jennifer Aniston radite ove vježbe

Ukoliko biste voljeli da izgledate kao glumica Jennifer Aniston, onda morate da počnete da se bavite ovim sportom. Jennifer (49) je poznata po svojoj savršenoj građi. Nije klasična mršavica, a odaje utisak zdrave i jake žene.

Tajna njene savršene linije je boks.

Holivudska glumica tvrdi da joj je ova vrsta treninga odlična ne samo zbog oblikovanja tijela već i za izbacivanje negativne energije. Uz ovu vrstu treninga glumica oblikuje ruke i abdomen, ali i noge, jer je tijelo u stalnom pokretu.

Trenira 3 do 6 puta nedjeljno, a treninzi nekada traju 45 minuta, a nekada i dva sata. Vrijednije vježba kada ima neki važan događaj.

Trening se sastoji od preskakanja konopac, trčanja, vježbi u parteru i klasičnih boks udaraca.

Ona je samo jedna od 300 poznatih ličnosti koja liniju održava boksom. Ovakav tip treninga ima odlične psihofizičke posljedice po organizam, zateže cijelo tijelo i odličan je za kardiovaskularni sistem.

"Nakon boks treninga osjećate jedno veliko mentalno olakšanje od svih loših stvari koje čujemo i vidimo na dnevnom nivou. Postoji i onaj slatki momenat zamišljanja koga udarate u tom momentu“, rekla je jednom prilikom glumica za magazin In Style.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije