Jedna od najbogatijih žena: Koliko nula na računu ima Jennifer Aniston

Radiosarajevo.ba
Jedna od najbogatijih žena: Koliko nula na računu ima Jennifer Aniston
Foto: EPA / Jennifer Aniston
Još otkako je utjelovila Rachel Green u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, "Prijatelji", Jennifer Aniston postala je omiljeno lice s malih i velikih ekrana.

Uvijek vedra i nasmijana, s dobrim smislom za humor, pametna, prijateljski nastrojena - možda i nema sreće u ljubavi, no zato zarađuje nevjerovatne iznose.

via GIPHY

Upravo zahvaljujući svemu gore nabrojenom, Jennifer Aniston već dug niz godina nalazi se na vrhu liste najplaćenijih glumica Hollywooda, no prihode nije dobila samo zahvaljujući ulogom u "Prijateljima", već i zahvaljujući mnogobrojnim reklamama.

Prema pisanju Forbesa, već prije samog finala popularne serije Jennifer je zarađivala nevjerovatnih 1,25 miliona dolara po snimljenoj epizodi.

via GIPHY

Stoga, kada se sve zbroji i oduzme, u 2017. godini njezino se sveukupno bogatstvo procjenjivalo na 200 miliona dolara te je zahvaljujući tome bila jedna od najbogatijih žena iz svijeta zabave prošle godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije