Volite mačke i želite živjeti na grčkom otoku? Našli smo savršen posao za vas

Radiosarajevo.ba
Volite mačke i želite živjeti na grčkom otoku? Našli smo savršen posao za vas
Facebook / Ovo bi vam bilo društvo!

Volite mačke i želite živjeti na grčkom otoku? Upravo je objavljen savršen posao za vas!

Prihvatilište za mačke God's Little People Cat objavilo je oglas za posao, a sve što se od vas traži jeste da se brinete o 55 mačaka koje žive tamo. Da ih hranite, čistite za njima, i dajete im lijekove.

Prihvatilište se nalazi na grčkom otoku Syros.

Kiriju ne treba plaćati, napominju iz prihvatilišta o kojem je osam godina brinula Dankinja Joan Bowell. Iako je otok morala napustiti iz zdravstvenih razloga, želi da njene ljubimice nastave živjeti sretno.

Dobijete li posao, živjet ćete u kući (besplatno), svi računi su plaćeni, a vi ćete za povremenu brigu o macama mjesečno dobiti 700 KM

"Ovaj posao je najbolji za nekog ko ima više od 45 godina, ko je odgovoran i iskren, i ima veliko srce! Jer, osim što ih morate hraniti, morate im pružiti ljubav i pažnju", napisali su u oglasu. 

Posao se nudi na duži vremenski period. Probni period trajat će dvije do četiri sedmice, a ovaj period neće biti plaćen. Ko dobije posao, kreće raditi 1. novembra 2018.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije