Urnebesan snimak: Beba 'ulijeće' u sobu, koristi trenutak nepažnje i krade kafu od tate

0
Radiosarajevo.ba
Urnebesan snimak: Beba 'ulijeće' u sobu, koristi trenutak nepažnje i krade kafu od tate
Foto: Screenshot/TikTok / Beba krišom krade kafu od oca

Snimka koja je snimljena porodičnom kamerom Ring Home Security pregledana je više od 60 miliona puta otkako je Kaylie Burchardt podijelila na TikToku.

U urnebesnom TikTok videu, osmomjesečna kćerka Colbyja Burchardta, Harlow, koja je u hodalici za bebe, punom brzinom ulazi u dnevnu sobu, gdje je njen otac zadubljen u svoj mobitel.

Uprkos bebinom dramatičnom ulasku, Colby ne diže pogled s mobitela. I to je u redu što se bebe tiče, samo se želi dočepati njegove ledene kafe.

U nesreći kod Dervente smrtno stradao dječak iz FK Tekstilac: Išao na utakmicu voljenog kluba

U nesreći kod Dervente smrtno stradao dječak iz FK Tekstilac: Išao na utakmicu voljenog kluba

Odlučna djevojčica isteže ruku preko niskog drvenog stola dok joj čaša s kafom ne bude čvrsto na dohvat ruke. Harlow se zatim tiho odguruje tako da više nije u Colbyjevoj izravnoj liniji vida. Colby i dalje ništa ne primjećuje.

Harlow je prikazana kako njuši svoje ukradeno blago, pa čak i pokušava popiti gutljaj. Na kraju odluči da bi bilo zabavnije samo ga baciti na pod.

Žena oborila Guinnessov rekord: Do sada donirala 1.599 litara majčinog mlijeka

Žena oborila Guinnessov rekord: Do sada donirala 1.599 litara majčinog mlijeka

To privlači Colbyjevu pažnju. Skače na noge i uzvikuje: "O moj Bože!".

Colbyjeva supruga Kaylie Burchardt podijelila je video na TikToku. "Tate kad kažu da će ostati s bebom ujutro kako biste mogli spavati", napisala je uz video. Incident se zapravo dogodio dok je Kaylie bila u teretani.

"Bila sam na putu kući, kad je Colby nazvao i rekao: 'Nemoj poluditi, ali mislim da trebamo nabaviti novi tepih'", kaže Kaylie te dodaje: "Moja prva misao je bila ili da se pas razbolio ili se Harlow razbolila".

@kaylieburchardt

dads when they say theyll get up with the baby in the morning so you can sleep in 😮‍💨 #fyp #fypシ #coffeetok #babytok #dadsoftiktok #funnyvideos #whoops #funny #dailylaugh #dailylaughs #shein #hellobaby #dad #dadlife #grwm

♬ original sound - KaylieBurchardt

Kad je Kaylie došla kući, počeli su zajedno čistiti mrlju od kafe, piše Slobodnadalmacija.hr.

"Odjednom sam pomislila: 'Čekaj, kladim se da se cijeli događaj može vidjeti na kameri'", prisjeća se Kaylie. "Tako smo upalili video i plakali smo smijući se 20 minuta o tome kako je podmuklo izgledala", zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije