Tajni način za osvajanje muškarca

Radiosarajevo.ba
Tajni način za osvajanje muškarca
Muškarca nije teško privući, no, činjenica je da ih je teže natjerati da se smire i vežu.
 
 Bloger Alan Hamrahan odlučio je podijeliti sa ženama tajnu:
 
"Muškarac ne smije biti sto posto siguran da ga žena želi, mora biti u neizvjesnosti dovoljno dugo dok ne shvati da ne može bez nje."
 
Osim ovog savjeta, ponudio je još neke.
 
Nikad ne pitaj kuda veza ide
 
Ako to pitaš, čak će i najzainteresiraniji frajer malo stati na kočnicu. Muškarci se ne vole osjećati zarobljeno, a ako mu daš do znanja da želiš definirati tačno kuda idete, mogao bi se uplašiti. Osim toga, ovo je pitanje jasan znak da te ima, jer je očito da želiš planirati budućnost s njim.
 
Budi svjesna svoje vrijednosti
 
Muškarac će te "platiti" tačno onoliko koliko misliš da vrijediš. Ako znaš šta želiš i ne prihvataš kompromise, dobit ćeš više poštovanja od žene koja je spremna žrtvovati sve, samo kako bi se svidjela nekome. Žene koje se jeftino prodaju nemaju dugi rok trajanja.
 
Znaj reći "ne"
 
Žena koja zna reći ne šalje jasnu poruku da je spremna izgubiti frajera, ali nikad samu sebe. Ovakav će stav tu i tamo koštati muškarca, ali oni pravi traže upravo takve žene, prenosi Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije