Slikala tetkino kupatilo, fotke postale hit zbog natpisa na pločicama

Radiosarajevo.ba
Slikala tetkino kupatilo, fotke postale hit zbog natpisa na pločicama
Foto: Twitter / Kupatilo jedne tetke

Žena čija je kupaonica postala viralna na društvenim mrežama nakon što ju je fotografirala njena nećakinja zavjetovala se da će je ostaviti netaknutom uprkos greški koju je napravila.

18-godišnja Yaimerie posjetila je tetku u Dominikanskoj Republici za praznike, a čim je ušla u kupatilo, odmah je uočila grešku koju je njena tetka koja ne zna engleski napravila.

Ono što je odmah privuklo pažnju tinejdžerice bio je natpis na pločicama - "uzorak teksta". Yaimerie je fotografije objavila objavila na Twitteru 18. decembra i dosad je dobila više od 80 hiljada lajkova.

U međuvremenu, javila je tetki šta se dogodilo, a ona je dobro prihvatila šalu i kupaontilu sad naziva slavnom. Studentica kineziologije u Louisiani rekla je kako joj tetka ne zna engleski pa nije znala šta kupuje. Bilo kako bilo, fotografije su postale viralne i mnoge su zabavile na društvenim mrežama, a neki su podijelili i svoje slične nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije