Sin Jamie Olivera otkrio tatine trikove za pripremu povrća

0
Radiosarajevo.ba
Sin Jamie Olivera otkrio tatine trikove za pripremu povrća
Foto: Instagram / Jamie Oliver

Ljubav prema pripremi hrane poznati britanski kuhar Jamie Oliver prenio je na svojeg 10-godišnjeg sina Buddyja. Dječak je snimio video u kojemu otkriva očeve kulinarske tajne - kako brzo i lako pripremiti povrće za kuhanje.

"Danas ću vam pokazati neke kuharske trikove koje me naučio moj tata", rekao je na početku videa koji je ponosni Jamie podijelio na svojem Instagram profilu.

Buddy pokazuje kako oguliti đumbir bez oštećivanja mesa i to na siguran način, prikladan za djecu. Nož je zamijenio žlicom. Demonstrirao je i kako brže pripremiti tikvice, luk i mrkvu za kuhanje. Umjesto rezanja posegnuo je za ribežom.

"Sjajna stvar kod ovoga je to što će doći do nevjerojatnog otkrivanja boja. To je ono što ja nazivam duginim bojama - pričao je dok je naizmjence ribao povrće pa spomenuo da bi to što radi vjerojatno trajalo oko sat vremena, a ovako je potrošio samo pet minuta", prenosi hellomagazine.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije