Sijamskim blizankama su prognozirali malo šanse za preživljavanje, a sada se jedna od njih udala

1
Radiosarajevo.ba
Sijamskim blizankama su prognozirali malo šanse za preživljavanje, a sada se jedna od njih udala
Foto: Kolaž / Sijamske bliznakinje i mladoženja

Abby Hensel, jedna od dicefalnih blizankinja poznatih iz reality TV serije, u tajnosti se udala za Josha Bowlinga, medicinskog tehničara i vojnog veterana.

Abby i njena sestra Brittany su jedne od rijetkih dicefalnih blizankinja u historiji koje su preživjele djetinjstvo, a proslavile su se u TLC emisiji koja je pratila njihove živote, piše Daily Mail.

Blizanke dijele jedno tijelo, svi im organi su zajednički od struka prema dolje, uključujući crijeva, mjehur i reproduktivne organe. Dok su bile tinejdžerice, izrazile su želju za vlastitom obitelji, s obzirom na funkcionalnost njihovih organa. Iako su željele postati majke, ističu da su potpuno različite osobe i da žele sačuvati privatnost.

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

"Cijeli svijet ne mora znati s kim se viđamo, šta radimo i kada ćemo to učiniti. Ali, vjerujte mi, mi smo potpuno različite osobe". Abby je dodala: "Da, jednog ćemo dana biti mame, ali još ne želimo razgovarati o tome kako će to funkcionirati." 

Veza Abby s Joshom, koji je inače otac jednog djeteta, prolazila je ispod radara javnosti, a blizanke već deset godina vode mirniji život izvan svjetla reflektora. U prošlosti su tajile svoj privatni život i odbacile su glasine o zarukama kao 'šalu'.

"Ljudi su bili znatiželjni o nama otkad smo se rodile, iz očitih razloga’, rekle su blizanke u prvoj epizodi svoje serije od osam dijelova, ‘'Ali, roditelji nam nikada nisu dopuštali da to koristimo kao ispriku. Odgajane smo da vjerujemo da možemo učiniti sve što želimo."

@abbyandbrittanyhensel

#marriage #love

♬ The Good Ones - Gabby Barrett

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije