Razvela se samo dva dana nakon vjenčanja: Na svadbi uradio stvar zbog koje ga je ošamarila

2
Radiosarajevo.ba
Razvela se samo dva dana nakon vjenčanja: Na svadbi uradio stvar zbog koje ga je ošamarila
Foto: Pexels / Ilustracija / Vjenčanje

Samo 48 sati nakon što je izrekla sudbonosmo "da" ova mlada žena odlučila se rastati od svog muža.

Jake, njen bivši suprug, oduvijek je bio sklon šalama, ali problem je što očigledno ne zna granicu između šale i ponižavanja. Iako joj je obećao da neće izvoditi nikakve smicalice na dan njihovog vjenčanja, dogodilo se suprotno.

Jake je naime danima prije gledao šaljiva kućna videa s vjenčanja. "Na tim videima koja je gledao, između ostalog, bile su prikazane fotografije mladenke na velikom ekranu u raznim sramotnim situacijama i to pred svim uzvanicima ili je mladenkino lice bilo zabijeno u tortu", započela je bivša mladenka.

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

"Odmah sam mu rekla da ne želim ništa slično tome na našem vjenčanju. Samo se nasmijao i rekao da ne planira tako nešto. Mislila sam da je to kraj, ali stalno sam ga hvatala u čudnim dogovorima s prijateljima. Odjednom je htio izabrati fotografa za vjenčanje i tortu", prisjetila se. Kada je došao dan vjenčanja, sve je išlo kao po planu do trenutka kada je trebalo rezati tortu.

"Cijela soba je gledala kako pravim prvi rez, a fotograf je stajao ispred nas s fotoaparatom u ruci. Odjednom sam osjetila ruku na potiljku kako me gura licem u tortu. Uništena mi je bila, ne samo šminka, nego i cijela vjenčanica", rekla je. Bila je ponižena i iznervirana pa se okrenula i ošamarila ga svom snagom nakon čega je uplakana istrčala iz sale.

Vozila je 8 sati zbog vjenčanja kolegice: "Kad sam došla, nisu me pustili u salu"

Vozila je 8 sati zbog vjenčanja kolegice: "Kad sam došla, nisu me pustili u salu"

Budući da ih je njen zet pokušao pomiriti, Jake se izvinio, a zet ih je odveo nazad u dvoranu, ali sada je već i postalo neugodno. "Svečanost je prekinuta i Frank me je odveo kući jer sam bila previše ljuta na svog supruga. Nisam ga željela gledati", dodala je. Došla je kući shrvana te se odlučila rastati od njega.

"Jake me preklinjao da to ne radim jer je to bila samo bezopasna šala. I njegova i moja porodica su stale uz njega govoreći da je smiješno okončati brak zbog toga. Ali, ja na to gledam drugačije. Ako mi napravio nešto ovako uprkos višestrukim molbama da to ne radi, i nakon što mi je obećao da to neće učiniti, onda mu ustvari ne mogu vjerovati", rekla je ona, javlja Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije