Lizao sladoled pa ga vratio u frižider, ali mu je prisjela ova loša šala

Radiosarajevo.ba
Lizao sladoled pa ga vratio u frižider, ali mu je prisjela ova loša šala
Foto: Printscreen / Video objavio na društvenim mrežama

Amerikanac D’Adrien Anderson osuđen je na 30 dana zatvora nakon što se u javnosti pojavio snimak njega kako liže sladoled u prodavnici, a potom ga vraća u frižider u prodavnici Texas Walmart.

Video je objavljen prošle godine na društvenim mrežama, a mladić, koji se sam snimao, je priznao ovo (ne)djelo.

Osim zatvorske, ovaj Teksašanin je dobio i novčanu kaznu od 1.000 dolara, zatim kažnjen je sa 100 sati neplaćenog rada, ten a šest mjeseci uslovno nakon što izađe iz zatvora, piše BBC.

Također mora platiti 1.565 dolara firmi koja proizvodi sladoled.

Naime, snimci s nadzornih kamera su pokazali da je Anderson kasnije uzeo sladoled i kupio ga. To su rekli i Anderson i njegov otac koji su se kasnije vratili u radnju da radnicima pokažu račun. Ali firma koja ga proizvodi morala je povući sve sladolede iz te trgovine kao mjeru opreza jer nisu mogli znati da li ih je i koliko sve Anderson polizao.

Ovo će ga zasigurno opametiti.

No, ovo nije prvi ovakav slučaj. Čini se da je lizanje sladoleda pa vraćanje kutije u prodavnicu postaje bizaran trend.

Novi bizarni trend: Polizala sladoled i vratila ga u zamrzivač, prijeti joj zatvor

Policija je identificirala ženu čija je snimka postala viralna prije nekoliko dana, a na kojoj uzima sladoled u kutiji iz zamrzivača u supermarketu Walmart u Teksasu, liže ga, a zatim zatvara i vraća natrag u zamrzivač, piše 24sata.hr. Zbog toga što je napravila prijeti joj dvije do 20 godina zatvora i kazna do 10.000 dolara, javlja Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije