Prijedlozi za praznike: Zabavne čestitke koje su oduševile korisnike interneta

Radiosarajevo.ba
Prijedlozi za praznike: Zabavne čestitke koje su oduševile korisnike interneta
Praznični duh prožima gotovo sve ljude u svijetu ovih dana, te brojne čestitke oduševljavaju korisnike društvenih mreža, no svakako su najzanimljivije one koje dolaze iz marketinških agencija.

Riječ je o čestitkama agencija koje se bave zadovoljavanjem širokih masa, zbog čega su njihovi praznični projekti kojima zaključe godinu uvijek veoma zanimljivi, prenosi Media-Marketing.

Degordian

Sađenje božićne pšenice jedna je od omiljenih prazničnih tradicija u Hrvatskoj, a ove godine agencija Degordian odlučila je podijeliti tu tradiciju sa svijetom na jedan veoma doslovan način.

Zaposlenici agencije vrijedno su radili kako bi posijali 195 saksijica pšenice, predstavljajući 195 zemalja širom svijeta, te su pozvali ljude širom svijeta da postanu Šaptači pšenici.

Grey London

U godini koja je obilježena brojnim inicijativama i pokretima koji imaju za cilj poboljšanje položaja žena u društvu, agencija Grey London je uzela svima omiljene božićne pjesme i dala im izrazitu feminističku notu. Nove himne su nazvane Hyrrs i izvrsna su muzička podloga za vaše uredske zabave ove godine.

Zak

Svi ćemo pamtiti 2017. godinu po urnebesnim ali i zastrašujućim prepucavanjima između Donalda Trumpa i Kim Jong-Una. Ova agencija je sjajno ilustrirala čitav komično-tragični zaplet sa ovim prigodnim spotom i proizvodom koji promovira.

Anomaly

Jedan tipfeler će skrenuti pismo za Djeda Mraza na krivu adresu, i spletom okolnosti probuditi promjene u samom Princu tame u ovome zabavnom, iako neuobičajenom božićnom spotu.

VaynerMedia

VaynerMedia je kreirala glas svog brenda u doslovnom smislu. Naime, agencija je spojila glasove stotina svojih uposlenika u jedan glas, koji je potom preuzela umjetna inteligencija Vee. Agencija je također i predstavila svoju "Vee“ klijentima uz pomoć prilagođenog Amazon Echo Dot uređaja.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije