Donald i Melanija Trump: U ovo vrijeme vidi se naljepše lice Amerike

Radiosarajevo.ba
Donald i Melanija Trump: U ovo vrijeme vidi se naljepše lice Amerike
Američki predsjednik Donald Trump je na svom Twitter profilu objavio božićnu čestitku koju su on i njegova supruga Melanija uputili Amerikancima, ali i cijelom svijetu.

Melanija je kazala da se u ovo doba godine vidi najljepše lice Amerike i prava duša američkog naroda. Dodala je da za vrijeme Božića brojne porodice pomažu svojim susjedima, ako im je to potrebno.

Ona napominje da se sada čitave zajednice okupljaju kako bi bili tu jedni za druge.

Donald navodi je Božić vrijeme koje ljudi provode sa svojim porodicama i kada se jača veza između američkih građana. Spomenuo je i priču o Isusu Kristu, a u jednom svoje čestitke je čak i citirao Bibliju.


Tokom čitave video čestitke, dok Trump i Melanija pričaju, u pozadini idu snimci ukrašene Bijele kuće i njihovih aktivnosti koje su obavljali pred praznike.

Pored toga, Melanija je na svom Facebook profilu podijelila svoju fotografiju, na kojoj "nosi" kapu Djeda Mraza i svima je u svom stilu čestitala praznike.

Malo kome je promakao način na koji se prva dama SAD fotografisala, tj. da na slici pući usta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije