Radost Božića: Dovela konja na 13. sprat bolnice da bi iznenadila bolesnu sestru

Radiosarajevo.ba
Radost Božića: Dovela konja na 13. sprat bolnice da bi iznenadila bolesnu sestru
Poznato je da su neke životinje izrazito osjećajne prema svojim vlasnicima ili prema onima koji ih vole, te to dokazuju u brojnim situacijama, a nevjerovatan primjer takve ljubavi stigao je ovih dana iz Londona.

Naime, djevojka Elizabeth Jordan završila je u bolnici zbog zaraze bakterijom Escherihia coli, a zbog toga što je velika ljubiteljica konja, njena sestra Chloe odlučila joj je prirediti praznično iznenađenje.

Tačnije, Chloe je organizirala dolazak konja u bolnicu, te ga je još pomoću lifta dovela do 13. sprata bolnice, na kojem se nalazi soba u kojoj leži Elizabeth.

Uskoro su fotografije konja iz bolničke sobe postale viralni hit, a Chloe koja je iznenađenje objavila na Facebooku napisala je kako je izuzetno ushićena što je uspjela ispuniti sestrinu želju.

"Dakle, svi znamo, Lizzie je strastveni ljubitelj konja, no već 13 sedmica nije vidjela nijednog. Ipak, uz pomoć prijatelja odlučili smo prirediti joj iznenađenje i na nevjerovatan način uspjeli smo dovesti konja u bolnicu u centru Londona. Prosto nevjerovatno, ali uspjeli smo Lizzie ponovo vratiti miris i osjećaj konja u njenoj blizini. Sretan ti Božić, draga moja djevojko, nadam se da ćeš što prije ponovo zajahati ovog ljepotana", napisala je Chloe na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije