Prekinut prenos sa ISS-a: NASA sakriva vanzemaljce?

Radiosarajevo.ba
Prekinut prenos sa ISS-a: NASA sakriva vanzemaljce?
Teoretičari zavjere jedva su dočekali objavu u vezi s velikim otkrićem na Jupiterovom mjesecu Europi, koji je NASA najavljivala. Nakon što su saznali da je riječ "samo" o vodoskoku na površini okrenuli su se novim istragama o vanzemaljskom životu.

Na YouTubeu se sinoć pojavio i video, koji je postavio jedan od posmatrača svemira, a koji ima već preko 60.000 pregleda, a u kojem se nalazi dokaz navodnog postojanja vanzemaljskog života. Posmatrač svemira, koji sebe naziva Streetcap1, a koji je autor ovog videa ustvrdio je kako je tokom prenosa s Međunarodne svemirske stanice (ISS) od 30. septembra primijetio leteći objekt, koji je letio u blizini stanice.

U samom videu moguće je vidjeti svjetlost različitih boja, koje se smjenjuju, što je ovom teoretičaru bilo dovoljno da zaključi kako je pronašao vanzemaljce i kako je ovaj neidentificirani leteći objekt još jedan u nizu dokaza u korist njegove teorije.

NASA je već ranije ove godine najavila prekid prenosa sa ISS-a, čime su izazvali buru loših komentara među teoretičarima zavjera, koji su ustvrdili da je ovo još jedan pokušaj ove agencije da sakrije dokaze o vanzemaljskoj inteligenciji.

Posmatrač koji je postavio video na YouTube kazao je: "Čini se da je NASA-i dosta nas koji pratimo stream sa ISS-a. Odlučili su da prekinu prenos, čime su samo dali još jedan primjer prikrivanja dokaza, dokazavši da im se ne može vjerovati i da nas lažu. Mnogo ljudi prati taj prenos i postavlja videa i fotografije onoga što su pronašli".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije