Poznanica ga pozvala na ljubavni sastanak, a on ušao u krivi stan...

1
Radiosarajevo.ba
Poznanica ga pozvala na ljubavni sastanak, a on ušao u krivi stan...
Foto: Pexels / Ilustracija / Ljubav

Često se može čuti da život piše romane, a kada se njih upletu ljubav i alkohol, oni mogu poprimiti čudne zaplete i rasplete, a slučaj je završio čak na njemačkom sudu.

U maju prošle godine u Würzburgu u Njemačkoj poznanica je nakon noćnog provoda SMS-om pozvala 33-godišnjeg muškarca da prespava kod nje te mu je ponudila i vođenje ljubavi.

Ostavila mu je i ključ u sandučiću ispred vrata stana. On je zaista došao i, unatoč nestanku struje i s 1,8 promila alkohola, uspio stići do kreveta.

Poslije ljubavnog sastanka, ženu je oslovio sa Sandra, na što je ona skočila kao oparena.

"Odmah sam ga odgurnula i upalila svjetlo. Stajao je gol ispred mene. To je bila moja noćna mora", navodi se da je žena, koja je mislila da spava s mužem, svjedočila na sudu, piše Bild, prenosi Fenix-magazin.

Žena je vrisnula i pozvala u pomoć, na što je dojurio njen suprug i s prijateljima pretukao čovjeka.

Protiv pijanog i pretučenog ljubavnika pokrenut je i sudski postupak, koji je u ponedjeljak, 3. jula, obustavljen presudom da mora platiti novčanu kaznu od 2.400 eura (4.800 KM).

Epilog je to teške noći za 33-godišnjaka u kojoj je pretučen i novčano kažnjen.

Ostalo je nejasno kako je ključ otključao druga vrata stana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije