Buran ljubavni život pjevačice: Iako je zlostavljao, ovog partnera Madonna još nije preboljela

0
Radiosarajevo.ba
Buran ljubavni život pjevačice: Iako je zlostavljao, ovog partnera Madonna još nije preboljela
Foto: Facebook / Madonna

Pop kraljica Madonna nedavno je pronađena bez svijesti u svom domu u New Yorku te je hitno prebačena u bolnicu.

"Madonna je razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj njezi", objavio je na Instagramu Madonnin menadžer Guy Oseary.

Pjevačica se sada oporavlja, a uskoro je očekuje i svjetska turneja. Osim što je pamtimo po brojnim muzičkim hitovima i legendarnim modnim izdanjima kojima je mijenjala historiju muzike i fashion industrije, pamtimo i neke njene vrlo turbulentne ljubavne veze. Madonna je imala niz ljubavnih brodoloma, a vjeruje se kako je njena najveća neprežaljena ljubav oskarovac, glumac Sean Penn. S njim je bila u braku četiri godine, a njihov je odnos oduvijek bio poznat kao vrlo turbulentan. Kako se govorkalo, Pennov temperament bio je neukrotiv, a on je bio i posesivno ljubomoran. Nije mogao podnijeti da njegovu ženu gledaju drugi muškarci, pa je u naletima ljubomore i ljutnje čak i tukao, piše Story.

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Madonna i Sean Penn
Foto: Twitter : Madonna i Sean Penn

Ipak, Madonna mu je bila odana i sve mu je opraštala, ali nakon četiri godine stalnih fizičkih i emocionalnih okršaja su oboje shvatili da će se međusobno uništiti ostanu li zajedno, pa su krenuli svako svojim putem. "Bili smo dvije srodne duše s divljim karakterom koje zbog nezrelosti i slave nisu uspjele ostati zajedno", opisala je Madonna svoj odnos s Pennom nakon njihovog razvoda.

Nakon Penna je ljubavne rane liječila u naručju glumca Warrena Beattyja, a koji je kasnije opisao Madonnu kao najbolju ljubavnicu koju bilo koji muškarac može imati. Ipak, iako im je seks navodno bio eksplozivan, veza nije bila dugog vijeka, a Madonna je već tri mjeseca nakon prekida s Warrenom bila u vezi s košarkašem Dennisom Rodmanom.

Madonna i Dennis Rodman
Foto: Twitter : Madonna i Dennis Rodman

Zajedno su bili dva mjeseca, a Rodman je priznao kako misli da je Madonna željela s njim biti u vezi primarno kako bi joj napravio dijete. Novinarima je tako otkrio kako ga je jednom prilikom nazvala i rekla da dođe do nje ma gdje god bio, jer želi s njim voditi ljubav kako bi zatrudnjela. Rodmanu ta ideja nije bila primamljiva, ali je zato našla muškarca koji joj je ispunio želju – Kubanca Carlosa Leonea, koji joj je bio osobni trener, a s kojim je dobila i kćerkicu Lourdes 1995.

Par godina kasnije Madonna se pak odlučila skrasiti s britanskim redateljem Guyem Ritchijem, a s kojim je stupila u brak 2000. u škotskom dvorcu. U braku su dobili sina, a sreća je trajala devet godina, nakon čega je došlo do razvoda, koji je bio poprilično 'prljav'. Ritchie je odlučio ocrniti svoju bivšu u medijima, pa je otkrio pikanterije iz njenog seksualnog života. Na kraju su se, uprkos brojnim razmiricama, ipak dogovorili oko zajedničkog skbništva nad njihovim sinom. Madonna inače ima dvoje biološke i četvero usvojene djece.

Madonna i Guy Ritchie
Foto: Twitter : Madonna i Guy Ritchie

Nakon razvoda se ponovno vratila se okrenula mlađim muškarcima. Tri godine bila je u vezi s plesačem Ahlamalikom Williamsom koji je od nje mlađi čak 36 godina. Svojom vezom i pojavljivanjem u javnosti par je često šokirao javnost, no čini se da ih nije bilo uopšte briga za zle jezike.

Par se u aprilu 2022. godine razišao nakon tri godine veze, a Madonna je ponovo utjehu pronašla u mlađahnom Joshu Popperu koji je od pop dive mlađi 35 godina. Riječ je o bokseru koji upravlja teretanom na Manhattanu u New Yorku. Kao tinejdžeru su mu predviđali blistavu karijeru igrača američkog nogometa i trenirao je s profesionalnim NFL ekipama kako bi pokušao izboriti ugovor. No kasnije je odlučio preći u trenerske vode, ali i drugi sport.

Madonna i Josh Popper
Foto: Twitter : Madonna i Josh Popper

Sad uči djecu boksati, a kako su pisali američki mediji, par se baš tako i upoznao. Naime, Josh je trener jednom od Madonnine djece pa ga je zapazila prilikom dolazaka na trening. Fotografije na kojima su zajedno u boksačkoj dvorani pojavile su se na njegovom Instagramu i svima otkrile da su tu nešto događa. Nakon toga su viđeni više puta zajedno na večerama i u intimnim druženjima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije