Prije nego što je prebačena u bolnicu, Madonna snimila pjesmu sa poznatom pjevačicom

0
Radiosarajevo.ba
Prije nego što je prebačena u bolnicu, Madonna snimila pjesmu sa poznatom pjevačicom
Foto: Facebook / Madonna

Otkriveno je da je 64-godišnja Madonna radila na tajnom projektu s poznatom pjevačicom Katy Perry prije nego što je završila na intenzivnoj njezi ranije ove sedmice.

Ispostavilo se da je Madonna snimala nove pjesme prije ozbiljne bakterijske infekcije zbog koje je morala odgoditi turneju.

Naime, kako bi obilježila 40 godina karijere, Madonna je radila na posebnom projektu za koji je angažirala pomoć 38-godišnje Katy Perry.

Komičan susret Enisa Bešlagića i Senada Bašića: "Važno je da se guramo"

Komičan susret Enisa Bešlagića i Senada Bašića: "Važno je da se guramo"

Govoreći za The Sun, izvor je otkrio da je Madonna velika obožavateljica pjevačice i da se jako veselila što će konačno raditi zajedno na novoj pjesmi.

Samo nekoliko sati prije nego što je hitno prebačena u bolnicu, činilo se da bi joj se dugogodišnja želja o zajedničkoj suradnji konačno mogla ostvariti.

Iako se osjećala loše, Madonna je navodno bila u studiju s Katy Perry.

"Očito je sada sve stavljeno na čekanje, ali činjenica da je bila u studiju s Katy samo nekoliko sati prije nego što je hitno odvezena na intenzivnu njegu pokazuje koliko je bila odlučna nastaviti dalje unatoč tome što se nije osjećala dobro", objasnio je izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije