Veza koju je dugo krila: Monica Bellucci izjavila ljubav poznatom režiseru Tim Burtonu

0
Radiosarajevo.ba
Veza koju je dugo krila: Monica Bellucci izjavila ljubav poznatom režiseru Tim Burtonu
Foto: Društvene mreže / Monica Bellucci

Nakon mjeseci govorkanja, glumica Monica Bellucci u velikom je stilu potvrdila ljubavnu vezu s režiserom Timom Burtonom.

U razgovoru za novo izdanje francuskog časopisa "Elle" 58-godišnja Italijanka rekla je da osjeća ljubav prema 64-godišnjem američkom režiseru te da je sretna što ga je upoznala.

"Šta da vam kažem, kao prvo, sretna sam što sam ga srela. To je jedan od onih susreta kakvi se u životu rijetko događaju. Upoznala sam ga kao čovjeka i volim ga, a sad ću ga upoznati i kao redatelja. Počinje još jedna avantura", izjavila je zvijezda Malène, Nepovratnog, Pasije...

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

S novim partnerom trenutno radi na filmu Beetlejuice 2 (Bubimir 2), čije je snimanje počelo u Londonu.

U nastavku Burtonovog hita iz 1988. godine Bellucci će glumiti Beetlejuiceovu suprugu, a film bi se trebao početi prikazivati 6. septembra iduće godine.

"Zaista poštujem Tima Burtona. Volim taj svijet iz snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da možemo svoje mračne strane pretvoriti u nešto svijetlo i opraštajuće. Njegovi filmovi mnogo govore o tome", rekla je slavna glumica koja je podjednako slavnog režisera prvi put nakratko srela još 2006. na kanskom festivalu.

Ona je kćerka najljepše žene svijeta: Ima tek 18 godina i ozbiljno je krenula majčinim stopama

Ona je kćerka najljepše žene svijeta: Ima tek 18 godina i ozbiljno je krenula majčinim stopama

Ništa se između njih dvoje nije događalo do lanjskog oktobra i Filmskog festivala Lumière u Lyonu na kojem je upravo Monica uručila nagradu za životno djelo redatelju Edwarda Škarorukog, Mrtve nevjeste, Alise u Zemlji čudesa...

Četiri mjeseca kasnije par je uočen kako šeta Madridom držeći se za ruke, a snimljeni su i kako se ljube na Valentinovo u Parizu, piše Gloria.

Podsjetimo, slavna glumica iza sebe ima 18 godina braka sa Vincentom Casselom, s kojim se vjenčala 1999. nakon tri godine veze. Monica i Vincent zajedno su snimili devet filmova i dobili dvije kćeri Devu i Leonie, a razveli su se 2013. Nakon njega je prohodala s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom s kojim je prekinula 2019., a šuškalo se i da je bila u kratkoj aferi sa Emirom Kusturicom na snimanju filma Na mliječnom putu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije