Oličenje elegancije: Monica Belluci u najjednostavnijem izdanju

0
Radiosarajevo.ba
Oličenje elegancije: Monica Belluci u najjednostavnijem izdanju
Foto: EPA-EFE / Monica Belluci

Italijanska glumica Monica Bellucci u utorak uveče pojavila se na Filmskom festivalu u Torinu, a slavna 56-godišnjakinja dobila je i nagradu Stella della Mole.

Glumica se na binu popela u jednostavnom, krajnje elegantnom odijelu u crnoj boji koje je bacilo akcenat na neprolaznu ljepotu ove dive.

Crno odijelo istaklo je Monikinu finu figuru i obline, ali je blago naglasila i njen senzualni dekolte. Glumica nije dodala nakit, ali je izgled upotpunila vrtoglavo visokim potpeticama. Izgledala je veoma elegantno i prefinjeno, a ostala je vijerna klasici.

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Monika je i inače poznata po diskretnom stilu, a već godinama unazad najčešće bira crnu boju i jednostavne krojeve, a tek ponekad možemo je vidjeti i u sivoj, bijeloj ili crvenoj boji. Tako je bilo i ovog puta, nije dozvolila da nametljivi modni izbori zasjene njenu harizmu i nevjerovatnu ljepotu.

Ova dama izabrala je i ženstvenu, seksi šminku sa efektom dima na kapcima i sjajni, nježnoružičasti ruž, a svoju bujnu kosu srednje dužine uvila je u ležerne talase. Italijanka i dalje izgleda fenomenalno, iako gazi već šestu deceniju, a čini se da za razliku od većine koleginica prkosi izazovima estetske hirurgije. Ako je nešto i radiila na svom licu, to se ne primjećuje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije