Monica Belluci nastupila na predstavi u Ateni i oduševila publiku

0
Radiosarajevo.ba
Monica Belluci nastupila na predstavi u Ateni i oduševila publiku

Italijanska glumica Monica Bellucci (56) nastupila je na stepenicama Akropole u Ateni u predstavi Maria Callas: Letters & Memories, a publika se složila kako zanosna ljepotica izgleda bolje nego ikada.

Monica već godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta iako će za nekoliko dana napuniti 57. godina, a svjetski mediji su se nakon nastupa raspisali o njenoj figuri na kojoj joj mogu pozavidjeti i upola mlađe kolegice, piše Večernji list.

Inače, prije glumačke karijere Monica je izgradila manekensku karijeru koju je započela sa 16 godina. Prvi modni angažman bio joj je za italijansku modnu kuću Dolce & Gabbana s kojom sarađuje i danas, a potom je u New Yorku i Parizu nosila revije za druge velike dizajnere.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Svjetsku slavu stekla je početkom 2000-tih nakon što je snimila film Malena.

Za svoju izvedbu dobila je same pohvale kritike, a njen lik proglašen je jednim od najsenzualnijih prikaza žene na filmskom platnu. Monica se nikada nije sramila obnaženih scena i skidanja pred kamerama, a njeni obožavatelji željno iščekuju njene nove projekte budući da se zadnji puta na filmskom platnu pojavila 2015. godine u filmu o poznatom agentu 007, James Bond: Spectre.

Glumica je već nekoliko godina u vezi s 18 godina mlađim Nicolasom Lefebvreom kojeg je upoznala četiri godine nakon rastave od bivšeg supruga, glumca Vincenta Cassela.

Novu vezu je dugo skrivala, a tek je u novembru prošle godine potvrdila da se s nekim viđa, ali nije otkrila previše detalja.

"Čovjek s kojim dijelim život nema isti posao kao i ja, ali puno putuje. Njegov ritam se slaže s mojim", ispričala je tada Monica te otkrila kako o trećem braku ne razmišlja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije