Potraga za Pepeljugom: Pronašao cipele na svom pragu pa ih popravio, sada ih želi vratiti vlasnici

0
Radiosarajevo.ba
Potraga za Pepeljugom: Pronašao cipele na svom pragu pa ih popravio, sada ih želi vratiti vlasnici
Foto: Facebook / Ostavljene oštećene cipele

U toku je "lov na Pepeljugu" za vlasnicom para oštećenih cipela ostavljenih ispred postolarske radionice u Engleskoj, nakon što ih je popravio vlasnik radionice.

Peter Corke (61), vlasnik radionice The Market Cobbler u sjeverozapadnom engleskom gradu Lancasteru, pronašao je par žutosmeđih cipela na svom pragu nakon što ih je njihova vlasnica "ostavila tačno ispred" radionice.

Nakon što je besplatno popravio puknuti kaiš cipela, Corke je podijelio slike na Facebooku u pokušaju da locira bosonogu vlasnicu koja je, pretpostavlja, bila u petak, 11. augusta navečer u burnom izlasku.

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Objavu je "lajkalo" i podijelilo više hiljada ljudi zbog čega su brojni posjetioci došli u Corkeovu radionicu pitajući se je li tajanstvena osoba ili "Pepeljuga" došla po obuću.

"To je poput lova na Pepeljugu u cijelom gradu, moramo je pronaći i vratiti joj cipele", rekao je Corke.

LOVE THIS 💕 Peter Corke

Posted by Erin Vallente on Saturday, August 12, 2023

"To su sandale s kaiševima, kaiš je izašao iz potplata cipele pa su bile nenosive. Očito ih je ostavila ispred prave radionice. Pretpostavio sam da je neko bio vani u petak navečer i očito je ova gospođa došetala kući bosa", dodao je.

Ističe i da vlasnici neće naplatiti popravak jer je dobio "prilično puno publiciteta" zbog dijeljenja objave na Facebooku.

"Pretpostavljam da je to bilo kao besplatna reklama, ali nisam to namjeravao u početku", rekao je, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije