Jesu li cipele slavne glumice najveći modni gaf s krunidbe kralja Charlesa III i kraljice Camille

0
Radiosarajevo.ba
Jesu li cipele slavne glumice najveći modni gaf s krunidbe kralja Charlesa III i kraljice Camille
Foto: Twitter / Joanna Lumley

Mnoge žene nisu ljubiteljice cipela s visokom potpeticom, čak ni kada su u pitanju svečanije prilike u kojima ih najčešće i nose. Iako je većina uzvanica na krunidbi kralja Charlesa III. i kraljice Camille nosila klasične modele salonki s visokim potpeticama, neke su se odlučila za udobnije varijante cipela.

Možda i previše udobne, barem kada je u pitanju odabir Joanne Lumley.

Slavna britanska glumica i zvijezda kultne serije Absolutely Fabulous došla je na krunidbu u ležernim dnevnim cipelama s prugastom platformom i odmah izazvala reakcije korisnika društvenih mreža.

Veton Suroi o "srpskoj izuzetnosti": U Srbiji je ovone samo državni, već i društveni projekat"

Veton Suroi o "srpskoj izuzetnosti": U Srbiji je ovone samo državni, već i društveni projekat"

I dok su se mnogi samo dobro našalili na račun bez sumnje udobnih cipela, tradicionalisti su joj zamjerili što u Westminstersku opatiju ipak nije došla u malo ljepšem modelu.

"Nisu ni za park", komentirala je jedna korisnica Instagrama. Istaknula je i primjer Emme Thompson, koja je također bila na krunidbi i odabrala salonke s niskom blok-potpeticom ukrašenom blještavim elementima, kao primjer cipele koja je istovremeno i udobna i primjerena prigodi.

S druge strane, uzvanica u društvu Emme Thompson došla je na krunidbu u bijelim tenisicama pa u usporedbi s njom cipele Joanne Lumley i nisu najležerniji model na ovom svečanom događanju.

Nije se proslavila cipelama, ali ni odjevnom kombinacijom. Tako ju je britanski Independent svrstao na svoju listu najgore odjevenih uzvanika na krunidbi.

Polagali smo veliku nadu u zvijezdu serije Absolutley Fabulous, ali zbog kragne u stilu Petra Pana i monokromatske tamnoplave haljine više je izgledala kao mornar nego kao gošća na krunidbi, zaključio je Independent.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije