Kraljevi i kraljice stigli na krunidbu: Letizia, Maxima i Victoria oduševile svojim modnim izdanjima

0
Radiosarajevo.ba
Kraljevi i kraljice stigli na krunidbu: Letizia, Maxima i Victoria oduševile svojim modnim izdanjima
Foto: EPA / Kralj Felipe i kraljica Letizia iz Španije

Kraljica Maxima odabrala je bijelo, Letizia se odlučila za prekrasnu ružičastu kombinaciju, dok je švedska krunska princeza odabrala elegantnu kraljevsko plavu nijansu.

Krunidbu kralja Charlesa III ne propuštaju ni ostale kraljevske porodice: povijesnom događaju odazvali su se šanski kralj Felipe i kraljica Letizia, nizozemski kralj Willem-Alexander i kraljica Maxima, belgijski kralj Filip i kraljica Matilda, monegaški knez Albert i princeza Charlene, švedski kralj Carl Gustaf i krunska princeza Victoria između ostalih.

Mnoge modne kreacije privukle su pažnju gledatelja, ali sa sigurnošću možemo reći da je ovoga puta španska kraljica Letizia oduševila ružičastim, elegantnim izdanjem. Opredijelila se za jako jednostavnu kombinaciju: mid-suknju i sakao, koju je uparila sa minimalnim naušnicama, i tašnicom, u istoj nijanski kao i haljina.

Teška nesreća u BiH: U sudaru automobila i kamiona poginulo dijete

Teška nesreća u BiH: U sudaru automobila i kamiona poginulo dijete

S druge strane, nizozemska kraljica Maxima, isto nije razočarala bijelom haljinom ispod koljena. Detaljina na bijeloj haljini koji su krasili njena ramena i grudi oduševili su sve ljubitelje mode.

Naravno, iza njih nije ostala ni švedska princeza Victoria, koja je na događajima kao što je današnja krunidba kralja Charlesa III, nikada nije razočarala. Ona je ipak preferirala malo tamniju kombinaciju, ali to nije bilo dovoljno da ona i njena ljepota ostanu neprimjećene. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije