Mary Crumpton: Živim s mužem i zaručnikom, a imam i dva dečka

Radiosarajevo.ba
Mary Crumpton: Živim s mužem i zaručnikom, a imam i dva dečka
Mary Crumpton iz Chorltona, u blizini Manchestera, šokirala je nedavno britansku javnost svojim burnim privatnim životom, nakon što je otkrila da živi u poliamoričnoj zajednici, zajedno sa suprugom, zaručnikom i još dva dečka.

Riječ je o 44-godišnjoj terapeutkinji, koja je i kandidat stranke Zelenih na lokalnim izborima, a trenutno živi sa suprugom Timom (43), zaručnikom Johnom (53), te sa dečkom Micaelom (63) i Jamesom (73), prenosi Huffington Post.

Poliamorija je istovremeno održavanje intimnih odnosa s više partnera uz znanje i pristanak svih uključenih.

"Odgojena sam u prilično tradicionalnoj obitelji. Imala sam dečke i uvijek sam bila monogamna. Veza s više partnera mi nikad nije ni pala na pamet. U dvadesetim godinama udala sam se i skrasila u Chorltonu, s namjerom da sa suprugom provedem ostatak života", kazala je ova bivša učiteljica

Ona živi sa heteroseksualnim muškarcima, koje povezuje Mary, a svi su u zajednici još od 2015. godine. Ipak, John i dalje ima vlastiti stan, u kojem s Mary prespava jednom ili dva puta sedmično. 

"Jedna od super stvari u životu s više partnera je to što nema pritiska da jedna osoba mora zadovoljiti sve moje potrebe. Moj suprug Tim dijeli moj entuzijazam za zaštitu okoliša, električne automobile i veganstvo. Sa svojim zaručnikom Johnom uživam u gledanju filmova znanstvene fantastike, a idemo zajedno i u crkvu. Michaela volim gledati kako igra pikado, a zajedno idemo i na karaoke, s time da mi je vjerojatno neugodnije priznati karaoke od poliamorije", smije se.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije