Pogledajte šta su pronašli u kesi supermarketa

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte šta su pronašli u kesi supermarketa
Foto: Unsplash / Ilustracija

Alexander White i njegova djevojka Amelie Neate u ponedjeljak su obavili kupovinu u supermarketu Aldi u Sydneyu, nakon čega su se uplašili vidjevši zmiju u pakovanju zelene salate.

Zmija je bila duga oko 20 cm i činilo se da je mirno spavala u salati u rashlađenom ormaru s prehrambenim proizvodima supermarketa dok je White nije uzeo, nosio po trgovini, a zatim je gurnuo u ruksak za 10-minutnu vožnju biciklom kući, prenosi The Guardian.

Ubrzo su pozvali organizaciju za spašavanje divljih životinja Wires nakon što su posumnjali da je riječ o jednoj od najotrovnijih i najagresivnijih vrsta u Australiji.

Nakon što su fotografisali zmija, identificirana je kao zmija čiji ujedi ne vode do smrtnih slučajeva ali da može proizvesti neke neugodne simptome, uključujući jaku glavobolju, zamagljen vid, lokalizirani bol i abnormalno krvarenje.

White je rekao da mu je ova zmija nakon nekog vremena postala prilično slatka. On i Neate proveli su neko vrijeme snimajući je i vodeći video pozive između zmije i njihove djece, koja su bila odsutna na školskim praznicima, dok su čekali stručnu pomoć.

Pronađena zmija u zelenoj salati - undefined



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije