Pogledajte kako je Božo Vrećo ukrasio dom pred praznike: Svi mi kažu...

2
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako je Božo Vrećo ukrasio dom pred praznike: Svi mi kažu...
Foto: Instagram / Božo Vrećo ukrasio dom pred praznike

Bosanskohercegovački umjetnik i pjevač sevdalinki Božo Vrećo podijelio je preko Instagrama s pratiocima fotografije na kojima se vidi kako je ukrasio dom pred praznike.

Početak mjeseca decembra je obično period kada ljudi širom svijeta ukrašavaju svoje domove pred novogodišnje i božićne praznike.

Tako je i Božo Vrećo odlučio da bude kreativan, a fotografije je podijelio preko društvenih mreža uz opis:

Sarajevski MUP uputio važan poziv firmama u BiH: "Javite nam ako ste poslovali sa Sanjinom Avdićem"

Sarajevski MUP uputio važan poziv firmama u BiH: "Javite nam ako ste poslovali sa Sanjinom Avdićem"

"Pakujem se za Beč 11. pa ću nastaviti za Barcelonu, premijera filma je uskoro i srce mi iskače od sreće, no pred put pospremanje gnjezdašca. Ove godine nema jelke kod mene u stanu jer neću biti tu, većinu vremena sam na putu ali moj stol ostaje dekorisan, sve je besprijekorno čisto i mirišljavo na bergamot i jasmin", napisao je Vrećo i dodao:

"Anđeli, njih dva koji se drže za ruke su kupljeni negdje u antikvarnici u Bernu prije mog koncerta. Sjećam se snježne mećave i mene sa potpuno bijelom bradom i kosom kad sam ušao u dućan, u nekoj dugoj čohanoj suknji po kaldrmi divnog Berna. Iduće godine dolazim opet održati koncert, to je novost, objavim datum kad bude vrijeme, no htio sam reći da ove bijele heklane anđele sam dobio na dar iz Poljske od mojih dragih prijatelja. To je toliko prekrasno i čisto, a dašak tradicije. Svi koji dođu kod mene kažu 'Kod tebe je doma bajka, 'kao nekad'. Otud i sevdah, otud i moja vjekovna duša koja putuje i živi iznova i iznova".

Brzo je dobio brojne komentare i lajkove podrške.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije