Božo Vrećo prošetao crvenim tepihom u impresivnoj haljini i modnim dodacima

24
Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo prošetao crvenim tepihom u impresivnoj haljini i modnim dodacima
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Božo Vrećo na SFF-u

Božo Vrećo, jedan od najboljih interpretatora modernog sevdaha, prošetao je večeras crvenim tepihom u impresivnoj haljini. 

Kao i prethodnih godina, raduje se što prisustvuje svečanom otvaranju 27. Sarajevo Film Festivala. 

Večeras se pojavio u sjajoj haljini koja istaknula njegove brojne tetovaže.

Na glavi je imao crni turban, na rukama dugačke rukavice, torbu, lepezu i cipele na štiklu.

Božo Vrećo na SFF-u - undefined

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Božo Vrećo na SFF-u

Podsjetimo, Festival će prvi put biti otvoren na svim lokacijama – zbog smanjenih kapaciteta kina uslijed pandemije, povećan je broj lokacija da bi što više onih koji žele mogli pogledati filmove.

Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala, pozvao je sve da uživaju u filmovima sljedećih nekoliko dana, dok je predsjedavajući Turističke zajednice Kantona Sarajevo Kenan Magoda govorio o ogromnom utjecaju koji na turizam i ekonomiju ima Sarajevo Film Festival.

Direktor Sarajevo Film Festivala i načelnik Općine Centar Srđan Mandić potpisali su ugovor o zajedničkoj realizaciji kulturno-zabavnog projekta “Festival u Centru” s različitim sadržajem, u Radićevoj ulici koja će za vrijeme Festivala biti zatvorena za promet od 18 sati do 2 sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (24)

/ Povezano

/ Najnovije