Ovih 5 znakova Zodijaka će u septembru doživjeti pravu ljubav

0
Radiosarajevo.ba
Ovih 5 znakova Zodijaka će u septembru doživjeti pravu ljubav
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Period pred nama donosi velike šanse za transformaciju ljubavnog života, a 5 znakova Zodijaka očekuju vrtoglave promjene. Saznajte je li vaš znak među njima!

U septembru 2023. godine, konačno, Venera i Merkur izlaze iz retrogradnog položaja – a to je najvažniji događaj u mjesecu, jer su oba planeta najbliži susjedi Suncu. Oni su odgovorni za naše svakodnevne poslove i komunikaciju.

Led će probiti, energija će ponovno napuniti naše romantične zajednice. Stoga, ako je vaša komunikacija s partnerom prekinuta u avgustu, u septembru ćete imati priliku ponovno pokrenuti proces. Ili ćete sasvim otpustiti situaciju i shvatiti da je vrijeme da završite ovu ljubavnu priču.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Lav

Venera je retrogradna u vašem znaku od kraja jula, što znači da su stvari u vezi ili potpuno stale, ili je došlo do potpunog nazadovanja. Vaša voljena osoba mogla je otići daleko, ali već 4. septembra možete se susresti, čuti ili će jednostavno vaša romansa dobiti ugodan razvoj.

Bonus za vas – dolazi do velikog povećanja samopoštovanja. U avgustu ste možda bili jako umorni, izgubili vektor razvoja ili ste počeli imati komplekse zbog nekog problema s tijelom. Sada ćete opet biti "na konju" – činit će se da vam se baterija napunila i počet ćete vjerovati u sebe, vidjeti sebe lijepima, prekrasnima kakvi i jeste. A to može privući nove obožavatelje pa će od 4. septembra vaša popularnost među suprotnim spolom rasti.

Ovan

Venera se vraćala kroz vaš ljubavni sektor gotovo mjesec i pol, tjerajući vas da preispitate odnose i ljubav općenito. Komunikacija s partnerom možda je bila prekinuta ili je došlo do pauze u komunikaciji – do 4. septembra situacija se počinje razrješavati. Možete se susresti i ponovno osjetiti val inspiracije, leptiriće u trbuhu i osjećaj punoće života.

Četiri znaka čeka sretni septembar: U ljubavi im ide sve od ruke, a na poslu ih čekaju povišice

Četiri znaka čeka sretni septembar: U ljubavi im ide sve od ruke, a na poslu ih čekaju povišice

Za Ovnove u braku, septembar će biti važan u smislu preispitivanja vaše zajednice. Možete doći do zaključka da je vrijeme da podignete vezu na viši nivo. U septembru će vaše samopouzdanje početi rasti i shvatit ćete da ste vrijedni samo prave ljubavi. A igranje osjećajima i priređivanje kazališta umjesto prave ljubavi nije za vas.

Vodenjak

Do 4. septembra vaš odnos s romantičnim partnerom počinje se poboljšavati, kao da se konačno počinjete razumjeti! Činilo se da je tijekom avgusta vaša romansa na pauzi – Svemir je želio da preispitate koliko vam je vaša zajednica važna i koliko vas ispunjava.

Za Vodenjake koji nisu u vezi, razdoblje popularnosti počinje – bistre, karizmatične i aktivne osobe mogu početi komunicirati s vama. Bit ćete pozvani na spoj, darivani darovima – pripremite se za aktivne znakove pažnje.

Vaga

U prethodnom periodu najvjerojatnije ste bili angažirani u velikom preispitivanju onoga što općenito želite za sebe u ljubavi i odnosima s partnerom. U prvom planu je, najvjerojatnije, vaša želja, prije svega, da imate prijatelja – osobu s kojom vam je lako, slobodno i zabavno. Umorni ste od drama i od 4. septembra mogli biste imati laganu, ugodnu osobu u okruženju.

Fatalne zavodnice Zodijaka: Ženama rođenim u ovim horoskopskim znakovima muškarci ne mogu odoljeti

Fatalne zavodnice Zodijaka: Ženama rođenim u ovim horoskopskim znakovima muškarci ne mogu odoljeti

Vaši spojevi bit će poput filma Kad je Harry sreo Sally – toplo prijateljstvo će prerasti u strast i jednostavno nećete moći jedno bez drugog. Za Vage koje su u braku, Venera će potaknuti odluke o vašim planovima za budućnost. Vi i vaš partner ćete donijeti važnu odluku vezanu uz vaš bračni odnos.

Jarac

Venera je bila retrogradna u vašem intimnom sektoru od kraja jula – možda ste pauzirali svoj intimni život radi preispitivanja partnera. Vjerojatno je postojalo nešto u vašem erotskom životu što vam nije odgovaralo, ali od 4. septembra kao da ponovno osjećate želju i plamen strasti u sebi.

Jarcima koji su u braku bi Venera mogla donijeti period planiranja potomstva. Od 4. septembra dopustite si da se opustite, prepustite se situaciji, a do oktobra je vjerojatna trudnoća, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije