Četiri znaka čeka sretni septembar: U ljubavi im ide sve od ruke, a na poslu ih čekaju povišice

0
Radiosarajevo.ba
Četiri znaka čeka sretni septembar: U ljubavi im ide sve od ruke, a na poslu ih čekaju povišice
Foto: Pixabay.com / Ilustracija / Horoskop

Četiri znaka bit će posebno sretna u septembru, a ostvarit će im se sve ono o čemu su sanjali.

Stigli su nam posljednji dani ljeta, a s jeseni dolaze novi počeci, ali i povratak starim rutinama.

Kojim horoskopskim znakovima će septembar donijeti najviše sreće pročitajte u nastavku.

Nestvarna gužva na izlazu iz Sarajeva: Nepregledna kolona automobila do naplatnog mjesta Bradina

Nestvarna gužva na izlazu iz Sarajeva: Nepregledna kolona automobila do naplatnog mjesta Bradina

Jarac

Povratak u radnu rutinu nakon godišnjeg odmora neće vam teško pasti budući da vas naprijed gura uvijek prisutna ambicija.

Početkom rujna smiješi vam se promaknuće ili veći bonus na poslu, a novostečena financijska sredstva uložit ćete u uređenje doma ili kupovinu automobila. U ljubavnom će vam životu sve ići od ruke. Ako ste u vezi, čeka vas harmonija s partnerom u svakom pogledu, a slobodni će upoznati novu osobu koja će ih zaintrigirati na prvi pogled.

Lav

Za Lavove ne postoji krivo vrijeme da zablistaju, a u septembru će zato biti više prilika nego ikad. Nakon dugog opuštajućeg ljeta, slijedi vam dinamična jesen. U rujnu ćete neprestano biti u pokretu, a vaš će društveni život naprosto procvjetati. Budući da ćete uživati u svoj pažnji kojom će vas zasipati, nećete ni primijetiti koliko brzo će stići kraj mjeseca, a vremena za odmor ćete uhvatiti tek u listopadu.

Slobodni pripadnici ovog znaka imat će brojne ljubavne ponude, no zahvaljujući vašoj neuhvatljivosti, niti jedna neće prerasti u ozbiljniju priču. Zauzeti će početkom mjeseca imati manje nesuglasice s partnerom, no sve će se uspjeti riješiti prije nego li dođe do ozbiljnog sukoba.

Strijelac

Nemirni Strijelci u rujnu će tražiti nove avanture pa im se u potrazi za vječnim ljetom smiješi egzotično putovanje. Za vas će jesen početi malo kasnije te ćete imati prilike uživati produženom godišnjem odmoru.

Daleko od svakodnevice i obaveza moguće su i ljubavne avanture kojima će ipak presuditi daljina stoga biste na kraju nekom mogli slomiti srce.

Vodenjak

Vodenjake čeka veći novčani dobitak sredinom mjeseca koji će im pomoći da prevladaju financijske poteškoće koje su ih zatekle krajem ljeta.

Čeka vas dinamičan mjesec pa će neki Vodenjaci jedva dočekati da ga završe i dočekaju mirniji naredni period, no brojne društvene obaveze donijet će vam nova i korisna poznanstva, kao i vrijeme za druženje sa starim prijeteljima koje dugo niste vidjeli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije