Ovi horoskopski znakovi bi mogli postati milijarderi

0
Radiosarajevo.ba
Ovi horoskopski znakovi bi mogli postati milijarderi
Foto: Pexels / Ilustracija / Novac

Kylie Jenner, Rihanna, Elon Musk, Bill Gates i Jeff Bezos pripadaju Klubu milijardera, a zvijezde govore da se možda možete i vi priključiti klubu. Nasty Gal analizirala je nedavni Forbesov popis samih milijardera kako bi otkrila koji će horoskopski znakovi najvjerojatnije zaslužiti ovu titulu.

Gledala je posebno popis milijarderki koje su bogatstvo same postigle, a ne one koje su ga naslijedile. Je li vaš znak bio visoko na ljestvici? Čitajte dalje kako biste saznali…

Nije iznenađujuće da će žene Jarci najvjerojatnije postati milijarderke - 20 posto svih žena milijardera su Jarci. Kažemo "neočekivano" jer su Jarci najveći radnik u sobi zodijaka. Odlučni su, ambiciozni, oštroumni i materijalisti. Novac im je bitan. Novac je način na koji cijene svoj trud i mjesto u svijetu. Svi Jarci traže veliku zaradu i dobivaju ono što osjećaju da im dolazi. Jarci vole živjeti dobro, sa statusom i luksuzom, a za to je potreban novac.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Drugi znak koji će vjerojatno biti milijarder je Lav. Opet, materijalistički i ambiciozan znak usmjeren na izvođenje, nadmašivanje i stjecanje uvažavanja, pažnje i divljenja drugih. Lavovi su također blagoslovljeni moćnim, prirodnim vještinama vođenja. Drugi se ugledaju na njih, pa su od prvog dana na vrhu.

Treći na listi je Škorpion. Moćan, samopouzdan i neustrašiv znak bez imalo sumnje u to što su nemilosrdni i jednoumni u postizanju onoga što žele. Škorpioni se ničega ne plaše i vole imati kontrolu nad svojim svijetom. Raditi za nekoga drugoga, perući tuđe gnijezdo, jednostavno nije za njih. Oni su alfa znak.

Bik i Vaga dolaze na broj četiri odnosno pet, što ima smisla jer je njihov planetarni vladar Venera. Između ostalog (poput ljubavi, zadovoljstva i ljepote), Venera vlada novcem. Oba ova znaka vole živjeti dobrim životom, a za to su potrebna novčana sredstva.

Na posljednjem mjestu gornje polovice zodijaka je Djevica. Iako su prirodno skromne, Djevice su perfekcionisti i čine sve u životu do savršenstva, pa će s kojim god poduhvatom se uključile ispasti sjajne. Djevice vrijedno rade na svemu što rade.

Na broju sedam su Ribe. Nije iznenađujuće da su ribe na dnu popisa jer su zapravo potpuno nezainteresirane za novac. One su maštovite, kreativne, hirovite i romantične.

Ovan dolazi na osmo mjesto-još jedno iznenađenje jer je Ovan najambiciozniji, najkonkurentniji i najuspješniji gonič na svijetu. Možda je sva njihova vatra i buka prejaka u odnosu na njihov trud, piše Teklic.hr.

Neki poznati milijarderi i njihovi zvjezdani znakovi:

Jeff Bezos: Jarac

Kylie Jenner: Lav

Kim Kardashian: Vaga

Jay-Z: Strijelac

Sheryl Sandberg: Djevica

Rihanna: Ribe

Elon Musk: Rak

Bill Gates: Škorpion

Mark Zuckerberg: Bik

Mackenzie Scott: Ovan

Ruper Murdoch: Ribe

Jack Dorsey: Škorpion

Oprah Winfrey: Vodolija

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije