Koji horoskopski znakovi najteže izgovaraju "Volim te"?

0
Radiosarajevo.ba
Koji horoskopski znakovi najteže izgovaraju "Volim te"?
Foto: Pixabay.com / Ilustracija / Horoskop

Volim te. Jednostavna i kratka rečenica, ali tako moćna.

Ne možemo je svi lako izgovoriti, ali svi je želimo čuti.

U nastavku provjerite kojim horoskopskim znakovima ona najteže silazi s usana.

Šta se dešava na ulicama Sarajeva? Policajci sa psom izazvali znatiželju građana

Šta se dešava na ulicama Sarajeva? Policajci sa psom izazvali znatiželju građana

1. BLIZANCI

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoje osjećaje. Vrlo su znatiželjni i često se prepuste razmišljanjima o tome postoji li za njih netko bolji i zato teže ulaze u ozbiljne veze. Blizanci "volim te" izgovaraju tek kada shvate koliko im osoba zapravo znači i da su im u potpunosti predani.

2. DJEVICA

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Djevice su perfekcionisti i stalno preispituju svoje osjećaje. Ako osjete da nešto ne valja u ljubavnom odnosu, suzdržaće se od izjavljivanja ljubavi, dok sve ne bude onako kako one misle da treba biti.

3. ŠKORPION

Škorpioni ne vole promjene i preferiraju duge veze. Za njih vredi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće "volim te" tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta, jer ne žele prije vremena pokazati ranjivost ili biti povređeni, piše Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije