Nije sve u liniji: Muškarci otkrili zašto vole punije žene

Radiosarajevo.ba
Nije sve u liniji: Muškarci otkrili zašto vole punije žene
Foto: Unsplash / Ilustracija

Muškarci koji vole punije žene otkrili su na društvenim mrežama koji su njihovi razlozi. Ispostavilo se da se ne radi samo o tjelesnoj privlačnosti, već su neki razlozi i malo dublji.

Portal Brightside skupio je razne komentare s društvenih mreža kako bi otkrili razloge zbog kojih muškarci više vole punije žene. Na kraju su pronašli šest karakteristika oko kojih se većina složila.

Više uživate u obrocima

"Hranjenje je jedan od životnih užitaka. To je jedna od najboljih stvari koje možeš raditi na spoju i jedna od najboljih aktivnosti kada si u braku",  napisao je jedan muškarac i dodao da su dijete možda ponekad nužne, ali ne smiju postati smisao života.

Odlično se grle

Jedan od faktora u vezi je i maženje. Mnogi muškarci se vole stisnuti uz svoju ženu, a tu one punije imaju prednost.

"Volim punije žene iz istog razloga zbog kojeg volim i svoj veliki jastuk više od malog", napisao je jedan od komentatora, piše Brightside.

Pozitivne su 

Zahvaljujući njihovim zabavnim, dragim, ali i kompleksnim karakterima, muškarcima nikada nije dosadno uz puniju djevojku. Njihova brbljava priroda pomaže tome da u vezi nema ustajalosti. To ih čini posebnima.

Vole njihove figure

Mnogim muškarcima punije žene su fizički privlačne. To je zato što njihova tijela imaju sve što su ikada htjeli u ženi.

Dobro se nose s problemima

Muškarci su primijetili dvije karakteristike punijih žena koje obožavaju. Prva stvar je to kako se nose s problemima jer su se u životu naučile nositi s neugodnim situacijama. To im je pomoglo i da izgrade samopouzdanje i vole se takve kakve jesu.

Brižne su

Uglavnom, punije žene su izvrsne u brizi o drugima. To je možda i zato jer često stavljaju druge ispred sebe. Uz to, ispada i kako punije žene više vole biti u društvu svojih muškaraca. To znači da vam je zabava zagarantirana što god radili po kući ili izvan nje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije