Najljepše u svakom horoskopskom znaku: Kome su adut noge, a kome ten

Radiosarajevo.ba
Najljepše u svakom horoskopskom znaku: Kome su adut noge, a kome ten
Foto: Deviant Art / PJFriel / Škorpija je miss horoskopa

Svi imamo neki glavni adut kada je u pitanju naš izgled, neku karakteristiku koja se sviđa i nama i drugima.

A šta je u pitanju, može zavisiti i od horoskopskog znaka u kojem smo rođeni. Svaki znak ima ono što je najljepše. Nekome su to oči, nekome stopala, a nekome...

Ovan

Njima su glavni adut obrve. Uz sve ostale zanosne stvari, obrve su ipak najupečatljivije. Njima najbolje izražavate svoje emocije i raspoloženja s obzirom na to da ste znak pun energije i snage.

Bik

Bikov izgled vrti se oko njegovih usana. Fizički tipovi željni dodira i tjelesne pažnje, osobe rođene u ovom znaku poznate su po svojim neodoljivim usnama, naročito kada je riječ o izmjenjivanju nježnosti u kojima one mogu biti jako seksi.

Blizanci

Blizanci mogu biti sretni i zahvalni na dobrom tenu koji je njihov najjači adut. Kako su živahni i uvijek u pokretu, nerijetko imaju blago rumene obraze, ali čisto i sjajno lice koje malo tko neće zapamtiti. Također, Blizanci imaju sreću jer uvijek izgledaju mladoliko.

Rak

Oni se mogu pohvaliti zanosnim torzom. Njihova suosjećajnost i intuicija izviru baš iz tog dijela tijela. Iako im je prirodno podaren, osobe rođene u znaku Raka uvijek vode računa da im torzo ostane zanosan, isklesan i zamaman.

Pogledajte koja je idealna serija za svaki horoskopski znak

City magazin sastavio je TV horoskop - listu aktuelnih serija koje odgovaraju određenim horoskopskim znakovima. Ovan - Chilling Adventures of Sabrina U ovoj seriji ima svega: humora, napetosti, uzbuđenja i kemp estetike, pa će ovnu biti nemoguće da se dosađuje. Na jeziv i romantičan način pripovjeda se priča o životu i avanturama jedne mlade vještice.

Lav

Lavove karakteriše lijepa kosa. Baš kao što i pristaje njihovom znaku, imaju bujnu i zdravu kosu za poželjeti. Ona odražava njihovu blagu uzvišenost, samopouzdanje i dominaciju kojoj teže.

Djevica

Djevice imaju lijepu kožu i dosta pažnje posvećuju njegovanju kože. Ona uvijek miriše i veoma je glatka, zbog čega bez puno napora izgledaju svježe i mladoliko, za pozavidjeti.

Vaga

Za njima se malo ko neće okrenuti zbog njhovog aduta – najbolje stražnjice među znakovima. Taj atribut odražava njihovu ljubaznu i nježnu narav, a potreba da teže skladu vidi se i u tome što paze da im prednji i stražnji dio tijela budu jednako zanosni.

Škorpija

Škorpijama je najjača karta njihova "erogena zona". No taj svoj glavni atribut ipak čuvaju samo za posebne osobe kojih, naravno, nema puno.

Horoskop otkriva: Koji će muškarci ženu tretirati kao kraljicu i koji to neće

Neki horoskopski znakovi su vrlo posvećeni svojim partnerima, dok drugi znakovi ne osjećaju potrebu da ih uzdižu u nebesa kako bi izrazili svoju ljubav. Možda im značite puno, ali neće vam uvijek udovoljavati. Popis u nastavku otkriva koji će vas muškarci tretirati kao kraljicu i koji to neće činiti. 1.

Strijelac

Leđa su ono što se ljudima najviše sviđa na tijelu Strijelca. Žene rođene u ovom znaku rado posežu za haljinom otvorenih leđa, dok se muškarci vole skinuti i hodati bez majice jer se zaista imaju čime pohvaliti.

Jarac

U noge Jarca nemoguće je ne gledati. Bilo hodanje ili plesanje, njihove noge stvorene su za kretanje, a svakog će ostaviti bez daha. Pokazivanjem nogu uvijek će moći dobiti sve što žele ili osvojiti osobu koja im je zapela za oko.

Vodolija

Oni imaju lijepa stopala. Kako uvijek trče prema slobodi i uspjehu, stopala su im najjači adut, a kod osoba rođenih u ovom znaku redovno su njegovana. 

Ribe

Oči Riba su posebne. S obzirom da je riječ o najemotivnijem horoskopskom znaku, njihove oči su zaista ogledalo njihove duše. Prodornim pogledom lako mogu osvojiti i one najtvrđe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije