Mačka spašena iz ruševina odbija da napusti svog spasioca

0
Radiosarajevo.ba
Mačka spašena iz ruševina odbija da napusti svog spasioca
Foto: Twitter / Mačka i spasioc

Nakon razornog zemljotresa prošle sedmice, vlasti u Turskoj se bore kako bi osigurale da preživjeli imaju adekvatne zalihe, sklonište i da ostanu bez bolesti.

Zemljotres je ubio više od 41.000 ljudi u Turskoj i Siriji. Usred screparajućih fotografija i video zapisa, na internetu su se pojavili i neki snimci koji šire nadu, prenosi MSN.

Mačka koja je spašena iz ruševina odbila je da napusti spasioca, a video na kojem se vidi kako mačka sjedi na ramenu muškarca širi se internetom.

Analitičarka iz SAD-a: Srpsko-ruska propaganda nastavlja dolijevati ulje na vatru na Balkanu

Analitičarka iz SAD-a: Srpsko-ruska propaganda nastavlja dolijevati ulje na vatru na Balkanu

Na snimku koji je na Twitteru podijelio ukrajinski zvaničnik Anton Geraščenko prikazuje se mačka koja se gnijezdi uz čovjeka i njuši mu lice. Također se vidi kako se spasioci smiješe gestu mačke.

"Mačka je spašena ispod ruševina u Turskoj. Sada odbija da napusti stranu svog spasioca", stoji u komentaru snimka. Otkako je podijeljen u četvrtak, snimak je prikupio više od tri miliona pregleda. Klip je osvojio srca na internetu i mnogi korisnici su pohvalili spasilačko osoblje.

Jedan korisnik je prekomentarisao: "Kakav lijep čovjek i maca puna ljubavi i zahvalnosti". Drugi korsnik je napisao: "Ovo je nevjerovatno!" Treći je napisao: "Mačke su također briljantne u tome da prežive požare i katastrofe".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije