Ljubavni vatromet: Sjajne stvari desit će se do 31. decembra ovim horoskopskim znakovima

0
Radiosarajevo.ba
Ljubavni vatromet: Sjajne stvari desit će se do 31. decembra ovim horoskopskim znakovima
Foto: Pexels / Za Vage je ovo sedmica iz snova

U posljednjoj sedmici decembra emocije će biti u punom zamahu. Horoskopski znakovi treba da budu spremni na sve.

Horoskop za sam kraj decembra otkriva kome će ljubavne zvijezde biti naklonjene.

Ovan

Ne dozvolite nikome da donosi odluke u vaše ime. Možda ćete biti osjetljivi ove nedjelje i ne uspjećete da nametnete svoju volju drugima, ali moraćete da prekoračite svoje granice. Vrijeme je da postavite granice prema ljudima koji žele da poremete vaše planove. U ljubavnom životu, dobićete dobre vijesti od voljene osobe. Ako ste slobodni, nije dobro vrijeme za početak veze, jer izgled može da vas prevari.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Bik

Ova nedjelja biće odlična po vas. Počinje sa blagom energijom koja vam omogućava da otvorite svoje srce novim osobama. Odnosi sa vašim voljenima vas i te kako ispunjavaju. Možete da očekujete iznenadni prijatni gest od vašeg partnera. Kraj godine donosi dobre vijesti, jer Venera direktno utiče na vas da strasno volite. Ako niste u vezi, postoji velika šansa da ćete upoznati veoma posebnu osobu.

Blizanci

Osjetićete kako vam ubrzan tempo života negativno utiče na obaveze. Osjećate se zbunjeno i zbog toga možete da donesete pogrešne odluke. Preporučuje se da ove sedmice date sebi prostor i vrijeme da analizirate svoja osjećanja. Obratite pažnju na potrebe svog partnera, jer biste se mogli udaljiti jedno od drugog. Ako ste sami, nije najbolje vrijeme za zaljubljivanje, pa zaštitite svoje srce od moguće patnje.

Rak

Posljednji pun mjesec u 2023. godine se dešava u vašem znaku što će izazvati burne i duboke emocije kod vas. Vrijeme sa voljenima biće ispunjeno ljubavlju i dobrom komunikacijom. Možda ćete riješiti stari sukob povodom nečeg važnog. U ljubavnoj vezi osjeitićete pravu strast i ljubav svog partnera. Ako ste slobodni, odlično je vrijeme da izađete na sastanke i da se prepustite.

Zvijezde otkrivaju: Koji horoskopski znakovi su stvoreni jedni za druge?

Zvijezde otkrivaju: Koji horoskopski znakovi su stvoreni jedni za druge?

Lav

Imate napornu i prepunu sedmicu, ali ne zaboravite da slušate svoju dušu. Možda ćete izostaviti neke važne stvari i kasnije žaliti zbog toga. Budite prisutni i uživajte u društvu onih oko vas. Možda ćete dobiti određene prilike preko voljenih osoba u svom životu. Može doći do sukoba sa partnerom, bitno je da smireno i nježno nastupite. Ako niste u vezi, moguće je da upoznate nekog zanimljivog i da započnete nešto novo.

Djevica

Univerzum želi da vas nauči lekciju ove posljednje sedmice u godini: ne možete sve da kontrolišete. Bez obzira koliko želite da upravljate stvarima kako želite. Nastupiće mnoge nepredviđene situacije koje će vas malo zbuniti. Vrijeme je da dozvolite da vas ponese talas spontanosti. Opustite se, volite i uživajte u svemu oko sebe. Vaša voljena osoba je uz vas i podržava vas.

Vaga

Vi ste najsrećniji znak ove sedmice, jer sve što poželite postaje stvarnost. U smislu emocija, živite trenutke poput snova zbog kojih osjećate istinsko ispunjenje. Podijelite radost sa važnim ljudima u vašem životu, a posebno sa svojom voljenom osobom. Ako ste sami, vaš princ se pojavljuje kada se najmanje nadate i mijenja vam život.

Tri horoskopska znaka koja bi mogla ove zime pronaći pravu ljubav

Tri horoskopska znaka koja bi mogla ove zime pronaći pravu ljubav

Škorpija

Nalazite se u dobrom trenutku u svom životu i osjećate kako su vam zvijezde naklonjene. Određene vijesti koje ste čekali stižu u pravom trenutku. U ljubavnoj vezi stvari su bolje nego ikad i osjećate ljubav među vama na dubokom nivou. Možete čak očekivati da uplovite u bračne vode.

Strijelac

U posljednje vrijeme osećate napetost i tegobu, pa je preporučljivo da se smirite ove nedjelje. Čini se da imate mnogo posla, ali najvažnije je da vodite računa o svom zdravlju. Sa partnerom sve ide odlično, posebno posljednjih dana u godini, kada Venera ulazi u vaš znak i unosi mnogo strasti. Ako niste u vezi, dobro je vrijeme za upoznavanje novih ljudi.

Jarac

U ovom periodu morate naučiti mnogo lekcija, a jedna od njih je da dozvolite svojim emocijama da izađu na površinu. Pun Mjesec se dešava u vašem suprotnom znaku, Raku, što vas čini osjetljivijim nego inače. Ima li boljeg vremena od zimskih praznika da date slobodu svojim osjećanjima i dozvolite sebi da budete malo ranjivi pred porodicom i prijateljima?

Astrolozi tvrde: Ovo su najgori horoskopski znakovi s kojima se možete vjenčati

Astrolozi tvrde: Ovo su najgori horoskopski znakovi s kojima se možete vjenčati

Vodolija

Ove sedmice ćete morati da pronađete balans između posla i privatnog života. Vaši voljeni bi se mogli žaliti da im ne dajete dovoljno pažnje. Određeni sukobi su neizbježni u ljubavnoj vezi. Posvetite se svom partneru. Ako niste u vezi, nije dobro vrijeme da je započnete, jer imate druge prioritete.

Riba

Sedmica je burna, sa mnogo promjena. Neke ne možete kontrolisati. Preporučuje se da ne donosite važne odluke i ne preuzimate obaveze, jer ne vidite veliku sliku previše jasno. Preporučljivo je da izbjegavate diskusije koje mogu da utiču na vašu budućnost. Na ljubavnom planu, sukobi se javljaju sa partnerom, prenosi Sensa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije