Tri horoskopska znaka koja bi mogla ove zime pronaći pravu ljubav

0
Radiosarajevo.ba
Tri horoskopska znaka koja bi mogla ove zime pronaći pravu ljubav
Foto: Pixabay / Ilustracija

Kako temperature padaju, mnogi od nas žele nekoga s kim bi se ušuškali ispod tople i udobne dekice te gledali loše božićne filmove na televiziji. Neki sada sanjaju da će ljubav njihova života iznenada pojaviti te poželjeti s njima odabrati božićno drvce i da će u dvoje provesti romantične praznične dane. 

Ova 3 horoskopska znaka lako bi mogla pronaći pravu ljubav ove zime, kažu zvijezde. Ljubav dolazi u mnogim oblicima, samo je važno da je prepoznaš: Ponekad je to nepredviđeno prijateljstvo, a ponekad, hmmm, mogao bi to jednostavno biti čovjek kojeg si nedavno upoznala. Prema ljubavnom horoskopu, osobe rođene u ova tri horoskopska znaka još će ove godine pronaći veliku ljubav.

Vodolija:

Sjajni osjećaji u zimskoj zemlji čuda Vodolije sada teško mogu držati svoje emocije pod kontrolom. Praznično vrijeme je ovdje, a sva bajkovita svjetla i miris cimeta u zraku tjeraju srca vodolija da brže kucaju. Ovaj horoskopski znak poprima vrlo poseban sjaj i iznenada se drugim ljudima čini neodoljivim. Trebala bi se pripremiti da iznenada budeš pozvana na sve božićne zabave. A ako se tamo nalazi grančica imele, onda trebaš iskoristiti priliku. Možda je jedna zanimljiva osoba ispod…

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

Savjet: Za vodolije je najvažnije da se sada doista angažiraju. Ne žele ti ljudi nešto loše – možda te samo žele bolje upoznati.

Ovan:

Ponovno pokretanje ljubavi u hladnoj sezoni Ovan posljednjih mjeseci nije imao sreće u ljubavi – možda je nije ni tražio. Ali, zimi počinje potpuno novo doba za ovna - ljubavna revolucija je na pomolu. Odjednom ćeš osjetiti da u tebi nešto ključa, a poznanstvo bi moglo prerasti u nešto više, ako to dopustiš. Sada samo moraš pokazati vanjskom svijetu: Konačno sam spremna za novu vezu! Tada ćeš zasigurno imati sreće. 

Šest horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse ostati samci zauvijek

Šest horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse ostati samci zauvijek

Savjet: Novi početak valja proslaviti na pravi način. Šta kažeš na malu prazničnu zabavu u svom stanu? Pozovi svoju simpatiju i razmazi joj sva čula… 

Ribe:

Sada postaje emotivno kod riba je u posljednjih nekoliko mjeseci bilo prilično burno u ljubavnom životu: možda si čak okončala svoju vezu ili konačno preboljela staru simpatiju. Premda mnoge ribe su zapravo željele odvojiti malo vremena za sebe, ljubav bi mogla biti odmah iza ugla. Kad sunce prijeđe iz škorpiona u horoskopski znak strijelca, ribe će odjednom biti ponesene novom energijom i imat će želju ponovno se emotivno izložiti. To će ti uspijevati, otvorenim razgovorima u kojima se nećeš sramiti pokazati da si ranjiva, a taj tvoj hrabri korak bit će drugima iznimno privlačan…

Savjet: Iza svakog razgovora krije se šansa za emocionalnu vezu, ali ne nužno i pravu ljubav. Imaj otvoreno srce, ali nemoj dopustiti da te povrijedi tvoja romantična crta, piše Miss7.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije