Horoskop za posljednju sedmicu 2023: Šta su nam zvijezde pripremile za kraj ove godine?

0
Radiosarajevo.ba
Horoskop za posljednju sedmicu 2023: Šta su nam zvijezde pripremile za kraj ove godine?
Foto: Pexels / Ilustracija

U ovoj fascinantnoj astrološkoj pustolovini, zvijezde su spremne otkriti svoje tajne za nadolazeću sedmicu. Kroz prostranstvo neba, planete plešu svoj ples, ostavljajući za sobom tragove koji će oblikovati naše sudbine.

Pripremite se za uzbudljivu vožnju kroz veliki sedmični horoskop, gdje će astrolozi otkriti ključne trenutke, izazove i prilike koje će obilježiti vaše putovanje u narednim danima.

Saznajte šta zvijezde pripremaju za vaš horoskopski znak i krenite hrabro prema zvijezdama!

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ovan

Posao - Na vrijeme kupite božićno drvce, nabavite sve potrepštine i darove, kako to ne biste obavljali u posljednji trenutak. Imat ćete posla preko glave, ali ćete se i u takvim situacijama odlično snalaziti.

Ljubav - Tražit ćete društvo u kojem se možete zabaviti. Olako ćete se upuštati u nove veze ili davati obećanja čije je ispunjenje neizvjesno. Ako ste u koga zaljubljeni, nastojte biti diskretni jer vas svako ustrajavanje da ubrzate ljubavni proces unazađuje.

Zdravlje - Bit ćete iznimno vitalni i izdržljivi, no vladavina Jarca ipak upozorava da malo usporite tempo i odmarate. Neki Ovnovi će patiti od nesanice i unutarnjeg nemira – pomoći će opuštanje u dobrom društvu.

Najtačniji horoskop za 2024: Ovo su znakovi koji bi trebali imati najviše sreće

Najtačniji horoskop za 2024: Ovo su znakovi koji bi trebali imati najviše sreće

Bik 

Posao - Radit ćete na mahove, premalo ili previše, a odsustvo radnog plana, dobre organizacije i koncentracije odrazit će vam se i na učincima. Nećete baš lako ostvariti nove poslovne zamisli i prijedloge.

Ljubav - Slobodni Bikovi ne odbijajte pozive na putovanje i zabave posjećujte intelektualne skupove ili razna društva koja se bave intelektualnim radom. Mnogima će srce brže kucati prilikom poznanstva s osobom koja puno putuje ili živi u drugom gradu.

Zdravlje - Opustite napete živce, najbolje putem ležernih sadržaja; filmova ili knjiga. Putovanje i promjena mjesta boravka odlično će djelovati na vaše raspoloženje. Stoga, ako možete, otputujete negdje!

Blizanci

Posao - S novcima biste trebali biti oprezniji, osobito u ove dane kada vlada potrošačka groznica. Stalno ćete imati potrebu da nekome nešto darujete pa će vas minus na kraju prilično iznenaditi.

Ljubav - S partnerom ćete biti u savršenom jedinstvu želja i osjećaja, puno ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima. Zajednički ćete posjećivati kulturna događanja i zabavljati se, što će vam davati veliki poticaj za mnoge druge stvari u životu.

Šta nas čeka pretposljednje sedmice u ovoj godini: Neki će imati i višak sreće na ljubavnom planu

Šta nas čeka pretposljednje sedmice u ovoj godini: Neki će imati i višak sreće na ljubavnom planu

Zdravlje - U vrlo ste napetom razdoblju koje se može nepovoljno odraziti na vaše zdravlje. Bit ćete skloni upalnim procesima, a neke će iznenaditi neugodna zubobolja. Blizanci za praznike trebaju više odmarati.

Rak

Posao - Oštrije se postavite prema tračevima te neodgovornim saradnicima. Ne vjerujte laskavim obećanjima te izbjegavajte rizik. Dvaput kontrolirajte rezultate svoga rada, osobito brojke i datume.

Ljubav - Rakovima koji su u novopečenim vezama, bit će važno da bliske osobe prihvatite njihov izbor. U pozitivnom osjećajnom ozračju mogli biste se ohrabriti i početi ozbiljno planirati zaruke ili čak brak. Samci muku muče s osvajanjem simpatije.

Zdravlje - Ne pretjerujte s prazničnom trpezom, jer ćete preopteretiti svoju ionako preosjetljivu probavu. Izbjegavajte rukovanje pirotehničkim sredstvima. Pazite se kakve jače prehlade ili viroze.

Lav

Posao - Smireno raspolažite s financijama, kako biste bez većih materijalnih gubitaka podnijeli prazničnu potrošačku groznicu. Na poslu ste vrlo kreativnog duha, a imate i odličnu koncentraciju te zapažanje.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Ljubav - Manje ćete biti raspoloženi za provod, a više za odmor i opuštanje u intimnoj atmosferi svoga doma. Lavovi će obnoviti odnose koje su prošlih dana zahladili ili zanemarili. Primit ćete brojne praznične čestitke, pa i od nekog do koga vam je jako stalo.

Zdravlje - Bit ćete u punoj formi, veseli i zabavni. Dugo se već planeti nisu tako skladno položili prema vašem znaku kao sada. Stoga ćete uživati u svom stabilnom zdravlju, ali i optimizmu i dobrom raspoloženju.

Djevica

Posao - Zgusnuti radni raspored i previše posla, mogli bi se odraziti na vašu psihofizičku stabilnost. Ne "istresajte" se na bližnje kada kući dođete umorni. Oni vam neće biti krivi zbog vaše preopterećenosti.

Ljubav - Za vrijeme praznika Djevice će uživati u užurbanim pripremama za slavlje. Izlazit će često, zatjecati se u različitim društvima i biti gotovo na svim kulturnim manifestacijama. Tražite li srodnu dušu, velike su šanse da se ovih dana dogodi novo poznanstvo.

Zdravlje - Pazite na svoje zdravlje jer ćete biti prilično osjetljivi. Možda ćete voditi brigu o nekom tko je bolestan u užoj obitelji. Nemojte pretjerivati s prazničnim slasticama jer će vam teško sjesti na želudac.

S njima strasti ne fali: Ovo su četiri najvatrenija znaka u horoskopu

S njima strasti ne fali: Ovo su četiri najvatrenija znaka u horoskopu

Vaga

Posao - Vage će posve zaokupiti pripreme za predstojeće praznike pa će tragati za prigodnim darovima i božićnim ukrasima. Vaši će potencijali biti iznimni, osobito u komunikaciji i međuljudskim odnosima.

Ljubav - Ljubomora i posesivnost mogle bi biti naličje vašeg ljubavnog života, a partnerove nesavršenosti poprimit će značenje koje ne zaslužuju. Kako biste izbjegli nesporazume te spriječili pojavu raznoraznih sumnji i nepovjerenja, bitno je da porazgovarate.

Zdravlje - Osjećat ćete poboljšanje, osobito ako ste slaba i bolešljiva osoba. Praznici će vam proteći vrlo ugodno, što će pripomoći i da se psihički osjećate zadovoljnima. Eventualno pripazite na slabu probavu.

Škorpion

Posao - Sve se pomalo stabilizira u vašem poslovnom i društvenom životu. Fleksibilniji ste za saradnje i prihvaćanje novih ideja pa vam ni putovanja ili terenski rad neće predstavljati problem.

Ljubav - Ljubavni parovi imat će razumijevanja za uzajamnu prezaposlenost, a na površini će vas držati planovi za putovanje. Nekoliko dana skijanja ili aranžman za doček Nove godine u drugom gradu pomoći će Škorpionima da probude zaspalu romantiku.

Zdravlje - Iskoristite praznike za odmor koji vam je prijeko potreban. Iako vašem zdravlju ne prijete poremećaji, psihički ćete povremeno osjećati napetost i tjeskobu. Opuštajte se u društvu vama dragih ljudi.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Strijelac

Posao - Organizirajte se na vrijeme kako vam se ne bi dogodilo da u posljednji trenutak morate otrčati u grad i navrat - nanos kupovati darove. Strijelci na poslu će briljirati brzinom i snalažljivošću, a šefovi ih više cijeniti.

Ljubav - Neka ovi praznici budu odskočna daska za nove početke. Ako ste u svađi s partnerom, poklonite dar s kojim ćete iskazati ljubav. Bit će to najbolji način za pomirenja i obnavljanje ljubavi. Ako ste sami, u novom društvu steći ćete nečije simpatije.

Zdravlje - Mars u vašem znaku puni vas energijom pa ste ovih dana posebno živahni i puni dinamike. No pazite se pretjerivanja bilo koje vrste, jer ste u razdoblju u kojem ste samo korak do posvemašnje iscrpljenosti.

Jarac

Posao - Opustite se u društvu kolega s radnog mjesta i malo zaboravite na posao i brige. Zvijezde vas trenutačno ni ne podržavaju u nekim većim poslovnim aktivnostima. Novčana situacija se popravlja!

Ljubav - Partnerovo ponašanje i situacija u vezi ili braku, bit će povoljna. Uspješno ćete pomiriti razlike u naravi, obnoviti uspavane osjećaje i uživati u partnerovom raspoloženju. Često ćete zajedno izlaziti, družiti se i zabavljati se do kasnih noćnih sati.

Kako saznati horoskopski podznak i šta on zapravo govori o vama?

Kako saznati horoskopski podznak i šta on zapravo govori o vama?

Zdravlje - Ako je vaš rad više fizički, pazite na ruke i ramena te ih pokušajte što manje opterećivati. Vladavina Jarca ojačat će vam vitalnost, no nepovoljni Mars upozorava na moguća iscrpljenja.

Vodolija 

Posao - Nastojte se držati unaprijed zacrtanog plana. Na taj način izbjeći ćete utrku s vremenom, ljudima i potrebnim dokumentima. Budite racionalniji u kupnji darova, jer se od troškova nećete skoro oporaviti.

Ljubav - Neki od vas uživat će u tajnim poljupcima, dobro skriveni od znatiželjnih očiju. Bježat ćete od prosječnosti i dosade. Mnogi će napokon prekrižiti prošlost i okrenuti novu stranicu. Smiješi vam se novo poznanstvo putem interneta.

Zdravlje - Zdravlje Vodolije može biti osjetljivo, osobito ako ste od nečega već bolesni. Pojačajte brigu o sebi i pridržavajte se liječničkih uputa. Bit ćete skloni samoći jer će vas veće prisustvo ljudi umarati.

Ilustracija / Novac
Foto: Pixabay: Ilustracija / Novac

Ribe

Posao - Imat ćete dovoljno energije da završite započete poslove pa to i učinite. Ne ustručavajte se na sastanku iznositi prijedloge, zagovarajte svoje ideje i potrudite se predstaviti ih drugima.

Ljubav - Slobodne Ribe će naslutiti da jedno prijateljstvo nosi iskru nečeg dubljeg. Ne oklijevajte s otvorenim razgovorom. Iz uzajamne naklonosti mogla bi se roditi zrela i kvalitetna veza. Ako ste u vezi ili braku, vaš odnos će biti vrlo kvalitetan.

Zdravlje - Rasporedite poslovne i kućne dužnosti tako da vam ostane i vremena za odmor i zabavu. Ugađat ćete ukućanima pa se može dogoditi da premalo vremena ostaje za vas i vaša mala zadovoljstva, piše 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije