Koja će tri horoskopska znaka pratiti maleri u 2020. godini

Radiosarajevo.ba
Koja će tri horoskopska znaka pratiti maleri u 2020. godini
Arhiv / Ilustracija

Kada je riječ o sreći, u astrologiji se obično gleda aspekt planete Jupiter.

Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebalo bi da slavite.

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 3. decembra i tu će ostati naredne dvije i po godine, što će Jarčeve učiniti najsretnijim znakom Zodijaka.

No, sudeći prema horoskopu, postoje tri znaka koja će imati najmanje sreće u narednoj godini, piše Telegraf.rs.

Planeta Saturn se smatra nosiocem loše sreće i loših aspekata.

Pogledajte listu najnesretnijih znakova za 2020. godinu, a jedan se posebno izdvaja po lošim događajima i prvi je na listi.

Ovan

Imaćete osjećaj kao da su vam sve zamisli blokirane i da ne možete da nađete izlaz. Kao da ovo nije dovoljno, svaki mali korak koji ćete pokušati da napravite vodiće u nestabilnost.

Savjet astrologa je da tokom 2020. usporite i ne činite velike promjene.

Tokom narednog perioda čekaju vas brojne zamke i prepreke pa izbjegavajte finansijska ulaganja. Savjetuje vam se oprez tokom putovanja jer su tokom naredne godine moguće manje nezgode.

Rak

Rakovi, moraćete da se pripremite za to s čime ćete se suočiti u narednoj godini. Jupiter će biti u suprotnosti od Saturna i to će činiti da se stvari odvijaju jako teško. Neki ljudi će pokušati da vas sputaju u mnogim radnjama.

Najvažnije je da tokom 2020. godine slušate svoju intuiciju. Vjerujte u svoju unutrašnju snagu. Nemojte investirati novac u rizične poslove niti pozajmljivati novac od Škorpije. Ne vjerujte nikome dok se ne pokaže da vas neće povrijediti niti vam nauditi.

Vaga

Biće vrlo komplikovano kada je riječ o povjerenju u druge. Trebalo bi da izbjegavate sve u čemu sreća igra najvažniju ulogu, a pod time mislimo i na finansijska ulaganja i hod kroz nepoznati put.

I u ljubavi neće biti slatko, naročito u drugom dijelu godine. Dobro otvorite oči za sve koji vam ulaze u život. Nemojte da padate na lažna obećanja i zavjete na vječnu ljubav.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije