Nakon njih ništa nije isto: Tri najveća srcolomca u horoskopu

Radiosarajevo.ba
Nakon njih ništa nije isto: Tri najveća srcolomca u horoskopu
Foto: Depositphotos / Ilustracija

Ako povrijedite ili uvrijedite jednog od ova tri horoskopska znaka pripremite se na neuobičajenu i prekomjernu kaznu.

Oni ne zaboravljaju, oni planiraju i provode svoje presude direktno i bolno...

Bik

Jedna od karakternih osobina Bika je ona koja im je i najgora: njihova odlučnost. Kad si Bik postavi cilj, malo što ga može zaustaviti, a nije im mrsko niti stati na bilo koga ko im stoji na putu.

Ako Bik pomisli da je neko izdao njegovo povjerenje, vratit će im, i to bez susprezanja.

Ono što Bika čini tako smrtonosnim je njihova sposobnost da potpuno zanemari svoje osjećaje i hladnokrvno izvrši svoju osvetu. Ako ga neko povrijedi ili se zbog nekoga osjeti manje vrijednim, pobrinut će se naplatiti taj dug, i to na najgori mogući način.  Ako mislite da će ih s vremenom proći želja za osvetom, zavaravate se, oni nikad neće preboljeti tu povredu!

Ovan

Ovan će lako povrijediti ljude oko sebe zato što mu zapravo nije stalo do njih. Kad odluči prekinuti kontakt, radit će ono što on želi, uopće ne razmišljajući o ljudima koje bi mogao povrijediti svojim postupcima. I tako će bivši partner osjetiti na svojoj koži koliko Ovnovi mogu biti hladni i bezosjećajni.

Uvijek možete probati razgovarati s Ovnom o tome, ali vidjet ćete njihove hladne i mrtve oči i shvatiti da ništa što kažete ne dopire do njega.

Ovan ne razumije zašto bi se neko zbog njihovih postupaka osjećao povrijeđenim, pa nemojte ni pomisliti pokušati biti uporni kako bi mu dokazali svoju stranu. Ako isprovocirate Ovna, otkrit ćete koliko mogu biti okrutni i kako nemaju ni malo empatije prema ljudima koje su povrijedili.

Djevica

Djevice su kao drage, uvijek voljne pomoći i nikad nikoga ne bi povrijedile... Krivo! Djevice sve što rade - rade izvrsno, pa tako i povrjeđuju druge ljude. Djevice su sklone osuđivanju i znaju biti jako grube. Ne vole umanjivati stvari, pogotovo probleme ili nepravde, i često se odlučuju biti otvorene i direktne, bez obzira povrijedile nekog ili ne. Pogotovo kad smatraju da će na duge staze istina biti najbolji put.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije